umut cn Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Bir kere Kaspersky yükledim geri silmiştim ama hala virüs koruması Kaspersky olarak gözüküyor. Uygılamayı aç deyince açılmıyor.
Bir kere Kaspersky yükledim geri silmiştim ama hala virüs koruması Kaspersky olarak gözüküyor. Uygılamayı aç deyince açılmıyor.
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 YouTube'dan Windows Defender kalıcı silme videolarından Defender'i silip, geri yükleyin. Bir tane videoda hem silme aracı hem de geri yükleme aracı vardı link atarsam silinebilir.
YouTube'dan Windows Defender kalıcı silme videolarından Defender'i silip, geri yükleyin. Bir tane videoda hem silme aracı hem de geri yükleme aracı vardı link atarsam silinebilir.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.368 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 umut cn dedi: Bir kere Kaspersky yükledim geri silmiştim ama hala virüs koruması Kaspersky olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1554294 Uygılamayı aç deyince açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Program kaldırdan sadece 1 tanesini silmiş olabilirsiniz ayrıca bazen yeniden başlatmayınca gitmez o ekran.
umut cn dedi: Bir kere Kaspersky yükledim geri silmiştim ama hala virüs koruması Kaspersky olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1554294 Uygılamayı aç deyince açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Program kaldırdan sadece 1 tanesini silmiş olabilirsiniz ayrıca bazen yeniden başlatmayınca gitmez o ekran.