pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #11 Is That A SKYLINE dedi: Merhaba. Bilgisayarı taratmak için Kaspersky indirdim lakin virüs algıladı Windows'un Defender'i bunun başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'in veritabanlarında zararlı olabilir.
Is That A SKYLINE dedi: Merhaba. Bilgisayarı taratmak için Kaspersky indirdim lakin virüs algıladı Windows'un Defender'i bunun başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'in veritabanlarında zararlı olabilir.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Buyur. https://www.kaspersky.com.tr/home-security?
drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #13 Defender Kaspersky ile uyumludur. Kendi sitesinden mi indirdiniz?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 4 Ocak 2021 #14 Konu sahibinin cevap vermesini bekleyin. Üst üste aynı şeyleri yazmak bir işe yaramaz.
Yaşar Ulaş Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #15 Güvenli bir yerden indirdiğinize eminsiniz değil mi?
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 4 Ocak 2021 #16 Heh 45 dakkalık kısıtlama yediydim açıldı kasperskyın kendi sitesinden indirdim ahada şurdan indirdim: Ev Kullanıcıları için Antivirüs ve Internet Security Ürünleri | Kaspersky Kaspersky antivirüs ürünlerini karşılaştırın: Cihazlarınızı virüslere ve çevrimiçi tehditlere karşı güvende tutmak için farklı düzeylerde koruma sunuyoruz. www.kaspersky.com.tr
Heh 45 dakkalık kısıtlama yediydim açıldı kasperskyın kendi sitesinden indirdim ahada şurdan indirdim: Ev Kullanıcıları için Antivirüs ve Internet Security Ürünleri | Kaspersky Kaspersky antivirüs ürünlerini karşılaştırın: Cihazlarınızı virüslere ve çevrimiçi tehditlere karşı güvende tutmak için farklı düzeylerde koruma sunuyoruz. www.kaspersky.com.tr