Alb.Bgr Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarın RAM'i 8 GB. Ekran kartrı 1 GB alıyor. Geriye 7GB RAM kalıyor ve sorun şu boşta 4 GB RAM kullanımı var. Win Defender'ı kaldırsam sorun yaşar mıyım çünkü nereden baksan 2 GB Defender yiyor.
Arkadaşlar merhaba, benim bilgisayarın RAM'i 8 GB. Ekran kartrı 1 GB alıyor. Geriye 7GB RAM kalıyor ve sorun şu boşta 4 GB RAM kullanımı var. Win Defender'ı kaldırsam sorun yaşar mıyım çünkü nereden baksan 2 GB Defender yiyor.
RUSH B RUSH B Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 82 5 Ekim 2020 #2 Başka antivirus programları varken Windows Defender kullanmak da neymiş? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 5 Ekim 2020 #3 Windows Defender'dan daha hafif bir AV indirebilirsiniz. Windows Defender sisteme başka bir AV girdiğinde kendisini otomatik olarak kapatıyor.
Windows Defender'dan daha hafif bir AV indirebilirsiniz. Windows Defender sisteme başka bir AV girdiğinde kendisini otomatik olarak kapatıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.141 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz Defender boşta sadece 5MB kullanıyor bende 2004 sürümündeyim.
Alb.Bgr Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz Defender boşta sadece 5MB kullanıyor bende 2004 sürümündeyim. Genişletmek için tıkla... 1903 sanırım veya 1909 RUSH B RUSH B dedi: Başka antivirus programları varken Windows Defender kullanmakta neymiş? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeni aldım virüs bulaşacak diye torrent indirmedim. Para verip almaya kalksam çok para. Türkiye şartlarında o paralar verilmez.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz Defender boşta sadece 5MB kullanıyor bende 2004 sürümündeyim. Genişletmek için tıkla... 1903 sanırım veya 1909 RUSH B RUSH B dedi: Başka antivirus programları varken Windows Defender kullanmakta neymiş? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeni aldım virüs bulaşacak diye torrent indirmedim. Para verip almaya kalksam çok para. Türkiye şartlarında o paralar verilmez.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.141 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #6 Dediğim gibi 5MB kullanıyor siz son sürüme geçin temiz kurulumla. Windows 10'u İndirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dediğim gibi 5MB kullanıyor siz son sürüme geçin temiz kurulumla. Windows 10'u İndirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #7 Alb.Bgr dedi: 1903 sanırım veya 1909 Bilgisayarı yeni aldım virüs bulaşacak diye torrent indirmedim. Para verip almaya kalksam çok para. Türkiye şartlarında o paralar verilmez. Genişletmek için tıkla... Torrent indirmeye ne gerek var, ücretsiz antivirüs programları da bulunuyor.
Alb.Bgr dedi: 1903 sanırım veya 1909 Bilgisayarı yeni aldım virüs bulaşacak diye torrent indirmedim. Para verip almaya kalksam çok para. Türkiye şartlarında o paralar verilmez. Genişletmek için tıkla... Torrent indirmeye ne gerek var, ücretsiz antivirüs programları da bulunuyor.
Alb.Bgr Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #8 Mehmet Kerem Gökcek dedi: Torrent indirmeye ne gerek var, ücretsiz antivirüs programları da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar işe yarıyorlar ki?
Mehmet Kerem Gökcek dedi: Torrent indirmeye ne gerek var, ücretsiz antivirüs programları da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar işe yarıyorlar ki?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 5 Ekim 2020 #9 Para vermek zorunda değilsin. Kaspersky Security Cloud Free bir iki modüle sahip olmaması hariç ücretli sürümü ile aynı miktarda koruma sağlıyor.
Para vermek zorunda değilsin. Kaspersky Security Cloud Free bir iki modüle sahip olmaması hariç ücretli sürümü ile aynı miktarda koruma sağlıyor.
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #10 Alb.Bgr dedi: Ne kadar işe yarıyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free Antivirus tavsiye ederim, iyi çalışıyor. Windows Defender'dan iyi gibi.
Alb.Bgr dedi: Ne kadar işe yarıyorlar ki? Genişletmek için tıkla... Kaspersky Free Antivirus tavsiye ederim, iyi çalışıyor. Windows Defender'dan iyi gibi.