kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #11 ab160803 dedi: Korsan oyun veya program yüklenecekse sisteme kurma. Orijinal kullanacaksan kur. Genişletmek için tıkla... Yok sadece bilindik oyunlar.
ab160803 dedi: Korsan oyun veya program yüklenecekse sisteme kurma. Orijinal kullanacaksan kur. Genişletmek için tıkla... Yok sadece bilindik oyunlar.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #12 kenanbirkan dedi: Merhaba ben Ghost Spectre Windows 10 Superlite kurdum ve Windows Defender koymadım. Sizce nelere dikkat etmem gerek? Genişletmek için tıkla... İlk başta Kurduğun Windows Güvenli mi? ab160803 dedi: Korsan oyun veya program yüklenecekse sisteme kurma. Orijinal kullanacaksan kur. Genişletmek için tıkla... Ve Bitcoin Mining'ler...
kenanbirkan dedi: Merhaba ben Ghost Spectre Windows 10 Superlite kurdum ve Windows Defender koymadım. Sizce nelere dikkat etmem gerek? Genişletmek için tıkla... İlk başta Kurduğun Windows Güvenli mi? ab160803 dedi: Korsan oyun veya program yüklenecekse sisteme kurma. Orijinal kullanacaksan kur. Genişletmek için tıkla... Ve Bitcoin Mining'ler...
ab160803 Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 255 11 Nisan 2022 #13 kenanbirkan dedi: Yok sadece bilindik oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin o zaman. Ama herhangi bir virüs programı 400-500 MB RAM kaybına neden olacaktır haberin olsun. Oyun modu olmayan daha dandik virüs programları ise oyundayken drop yemene neden olabilir. Açıkçası 10 senedir kullanmıyorum. EMİR37 dedi: Ve Bitcoin Mining'ler... Genişletmek için tıkla... Defender sıkıntı yapmıyor diğerlerini bilemiyorum.
kenanbirkan dedi: Yok sadece bilindik oyunlar. Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin o zaman. Ama herhangi bir virüs programı 400-500 MB RAM kaybına neden olacaktır haberin olsun. Oyun modu olmayan daha dandik virüs programları ise oyundayken drop yemene neden olabilir. Açıkçası 10 senedir kullanmıyorum. EMİR37 dedi: Ve Bitcoin Mining'ler... Genişletmek için tıkla... Defender sıkıntı yapmıyor diğerlerini bilemiyorum.