m.ömer041 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 313 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #1 Selamlar. CoD MW2 2022 oynamak istiyorum. Yükledim, fakat girmeye çalıştığımda discord_game_sdk.dll hatası veriyor. Defender'ı kapatsam düzeliyormuş. Fakat nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Selamlar. CoD MW2 2022 oynamak istiyorum. Yükledim, fakat girmeye çalıştığımda discord_game_sdk.dll hatası veriyor. Defender'ı kapatsam düzeliyormuş. Fakat nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Çözüm Damon Salvatore 27 Eylül 2025 m.ömer041 dedi: Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > güvenlik > virüs ve tehdit koruması > ayarları yönet > gerçek zamanlı koruma kapat.
m.ömer041 dedi: Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > güvenlik > virüs ve tehdit koruması > ayarları yönet > gerçek zamanlı koruma kapat.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #2 Virüs ve tehdit koruması kısmındaki ayarları kapatabilirsiniz. Ek olarak tamamen kapatmak isterseniz alttaki programı kullanabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Artı 0 Eksi
Virüs ve tehdit koruması kısmındaki ayarları kapatabilirsiniz. Ek olarak tamamen kapatmak isterseniz alttaki programı kullanabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.042 Çözümler 79 27 Eylül 2025 #3 Arama çubuğuna "Virüs ve tehdit koruması" yazıp çıkan sonuca tıkla. Açılan pencereden "Ayarları yönet" yazısına tıkla. Oradan da gerçek zamanlı korumayı kapat. Artı 0 Eksi
Arama çubuğuna "Virüs ve tehdit koruması" yazıp çıkan sonuca tıkla. Açılan pencereden "Ayarları yönet" yazısına tıkla. Oradan da gerçek zamanlı korumayı kapat.
KS KS m.ömer041 Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 313 Daha fazla Sistem Özellikleri 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #4 Damon Salvatore dedi: Virüs ve tehdit koruması kısmındaki ayarları kapatabilirsiniz. Ek olarak tamamen kapatmak isterseniz alttaki programı kullanabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım? Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: Virüs ve tehdit koruması kısmındaki ayarları kapatabilirsiniz. Ek olarak tamamen kapatmak isterseniz alttaki programı kullanabilirsiniz. Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Genişletmek için tıkla... Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.522 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #5 m.ömer041 dedi: Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > güvenlik > virüs ve tehdit koruması > ayarları yönet > gerçek zamanlı koruma kapat. Artı 0 Eksi Çözüm
m.ömer041 dedi: Virüs ve tehdit korumasından nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlar > güvenlik > virüs ve tehdit koruması > ayarları yönet > gerçek zamanlı koruma kapat.