Windows Defender olmayan dosyayı tehdit olarak görüyor

kitlerse

Centipat
Daha fazla  
Selamlar Windows Defender olmayan dosyayı tehdit olarak görüyor. Dosyanın konumuna gittiğimde bir şey olmadığını görüyorum. Ayrıca dosya olmadığından ne karantinaya alınabiliyor ne de kaldırılabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar Windows Defender olmayan dosyayı tehdit olarak görüyor. Dosyanın konumuna gittiğimde bir şey olmadığını görüyorum. Ayrıca dosya olmadığından ne karantinaya alınabiliyor ne de kaldırılabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Belli ki dosya silinmiş, Windows Defender hala orada sanıyor. Windows Defender LOG'larını sildiğinizde sorun çözülecek. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

Malwarebytes ile taratmanızı tavsiye ederim. Zararli yazılımlar bazen kendilerini sistem dosyalarına saklayabiliyor ya da konumlarını değiştirebiliyorlar.
Tarattım sonuç yok.

Belli ki dosya silinmiş, Windows Defender hala orada sanıyor. Windows Defender Log'larını sildiğinizde sorun çözülecek. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorunu çözdüm Windows'un koruma geçmişini tutma süresini 30 günden 1 güne çektiğimde koruma geçmişini temizledi ve ardından tekrar 30 güne çektim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı