H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #11 Tamamdır hallettim şimdi oyunlardeyken tarama yapmaz degil mi?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 13 Mayıs 2023 #12 hasann gg dedi: Tamamdır hallettim şimdi oyunlardeyken tarama yapmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Komut o şekilde verildi ise yapmaması lazım.
hasann gg dedi: Tamamdır hallettim şimdi oyunlardeyken tarama yapmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... Komut o şekilde verildi ise yapmaması lazım.
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #13 Hepsini böyle yaptım ve oyunlarda takılmalar falan azaldı. Windows hatası olabilir. Oyunları takılanlar denemeleri lazım. Akıcı oldu oyunlar. Dosya Ekleri dadada.PNG 114,7 KB · Görüntüleme: 29
Hepsini böyle yaptım ve oyunlarda takılmalar falan azaldı. Windows hatası olabilir. Oyunları takılanlar denemeleri lazım. Akıcı oldu oyunlar.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 13 Mayıs 2023 #14 Koşullar doğru yapılanmış ki işe yaraması lazım. Ama bu Microsoft güvenlik yazılımlarına hiç belli olmaz Telemetri ve deffender söz konusu olunca artık eski sürümlerdeki kadar yetkin değiliz.
Koşullar doğru yapılanmış ki işe yaraması lazım. Ama bu Microsoft güvenlik yazılımlarına hiç belli olmaz Telemetri ve deffender söz konusu olunca artık eski sürümlerdeki kadar yetkin değiliz.
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #15 Ben direk devre dışı yaptım. Eğer bir virüs şüphem varsa gider. Kendim aratırım. Niye kendi kafasına göre oyunda tarama yapıyorsun. Vallahi oyunlarda gözle görülür bir fark oldu.
Ben direk devre dışı yaptım. Eğer bir virüs şüphem varsa gider. Kendim aratırım. Niye kendi kafasına göre oyunda tarama yapıyorsun. Vallahi oyunlarda gözle görülür bir fark oldu.