Resident Evil serisi, GTA 4, 5 PES 13 gibi ücretsiz oyunlar oynayabilir miyim peki? Steam'da veya hangi siteler korsan oyun barındırmıyor oradan indirip oyniyim. Ben korsan olduğunu gerçekten bilmiyordum. Sadece ücretsiz yazdığı için indiriyorum. Korsan olduğu aklıma gelmiyordu sizler sağ olsun aydınlattınız beni. Steam'da ücretsiz olanlar güzel oyun yok. Key istiyor Origin'de.
İlerlemeli ve futbol, Resident Evil gibi oyunlar. Çok teşekkür ederim bilmiyordum peki peki mağzadakiler de korsan değil mi? DVD'ye yazıp üzerine baskı uygulayarak satıyorlar korsan değil mi onlar.
İlerlemeli ve futbol, Resident Evil gibi oyunlar. Çok teşekkür ederim bilmiyordum peki peki mağzadakiler de korsan değil mi? DVD'ye yazıp üzerine baskı uygulayarak satıyorlar korsan değil mi onlar.
Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.
store.steampowered.com
Şu anda 31 TL ama ara sıra %75 indirime giriyor.
Steam'e üye olacaksın.
Sevdiğin oyunları İstek Listesi'ne ekleyeceksin.
Oyunlar indirime girdi mi sana mail gelecek.
Böylece çoğu oyunu 20 TL altında fiyatlara alabilirsin.
Epic Games Launcher indir, üye ol. Ücretsiz oyun veriyor her hafta. Güzel oyunlar veriyor. Steamde de var mesela PES 19 Lite ücretsiz. Steam indirip üye ol. Ayrıca Steam, Epic gibi Launcher'larda ücretsiz oyunlar mevcut. Seveceğin oyun mutlaka olacaktır. Lakin Defender sana açma diyorsa da açma. Sonra bilgisayarın hantallaşmasından, senden bağımsız hareket etmesinden dem vurursun.
Windows Defender'a gir, karantinaya alınan dosyaya tıkla "cihazda izin ver" gibi bir ifade olacak ona bas eylemleri başlat de. Artık deaktif etmeden de oyuna girebilirsin.