Windows Defender programları karantinaya alınca bozuyor

problemboy3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Windows 10 kullanıcısıyım ve harici anti virüs programı kullanmıyorum onun yerine Windows orijinal anti virüs kullanıyorum ama son 1 aydır bütün Discord olsun, Steam olsun, Steam oyunları olsun, karantinaya alıyor ve aldıktan sonra bozuyor. Geri yükle desem dahi bir daha açılmıyor, uygulama veya oyun ya yeniden indireceğim ya da Steam dosya doğrulama ile tekrar yüklemem bunun bir çözümü var mı? Windows güvenliğini tamamen kaldırıp tekrar temiz kurulum mu yapmam lazım yoksa format mı atmam lazım? Anlamadım, internet üzerinde bu ve bunun gibi sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem dosyalarında problem oluşmuş olabilir bu da Defender'i etkilemiştir. Temiz kurulum yapın ve normal kullanıma devam edin. Crack kullandınız mı daha önce?

Format atmam mı lazım illa interneti mobil kullanıyorum bu yüzden format atarsam sorun yaşayacağım farklı bir yolu yok mu acaba?

Format atmam mı lazım illa interneti mobil kullanıyorum bu yüzden format atarsam sorun yaşayacağım farklı bir yolu yok mu acaba?
Yazarken noktalamya biraz dikkat edelim, anlaması zorlaşıyor. Arama kısmına CMD yazın ve yönetici olarak çalıştırın. sfc /scannow komutunu girin ve onaylayın. İşlemin bitmesini bekleyin, bitince yeniden başlatın.

Sistem dosyalarında problem oluşmuş olabilir bu da Defender'i etkilemiştir. Temiz kurulum yapın ve normal kullanıma devam edin. Crack kullandınız mı daha önce?

Oyunlarda evet kullandım ama ondan dolayı korumalı dosya bölümüne ekledim ekledim ama C de bulunan Steam olsun Discord olsun girmeye çalışınca direk virüs algılıyor ve karantinaya alıyor ardından geri yükle dediğimde çalışmıyor bozuyor bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum dediğim gibi format atmada sorun yaşıyorum ve.

Aynı sorunu yaşıyordum. Genelde gerçek zamanlı koruma açık olunca böyle oluyor bir oyun veya kurulum yaparken gerçek zamanlı korumayı kapatıp kur sonra geri aç bir sorun olup olmadığını görmek için hızlı taramayla da denetlersin sonra.

Windows Defender korumaz ki.

Yani crack yüklemek için defender kapatıp sonra tekerar açıyorsunuz. Yani zaten virüse hoşgeldin diyoruz. Sistemin etkilenmemesi imkansız ötesi.

Son düzenleme:

Denedim kardeşim onu da denedim açınca otomatik direk karantinaya alıp bozuyor son çare olarak buraya yazdım çözümü bulan veya aynı sorun yaşayan varsa burada buluşalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…