Windows Defender programları karantinaya alınca bozuyor

O zaman Windows Defender'i kapatın. Oyunlarınızı yükleyin. Dışla bölümünden beyaz listeye alın silen dosyaları. Ondan sonra ellemez. Windows Defender'i açın.

O zaman Windows Defender'i kapatın. Oyunlarınızı yükleyin. Dışla bölümünden beyaz listeye alın silen dosyaları. Ondan sonra ellemez. Windows Defender'i açın.

Bu işlemi nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ekran görüntüsü alarak yaparsanız mutlu olurum.

istersen direk defenderı kapat ve başka bir defender kullan malwarebytes kullanıyom ben o güzel ztn ilk kullanıma 14 gün premiumda veriyo denetebilirsinde

Bu işlemi nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ekran görüntüsü alarak yaparsanız mutlu olurum.

Defender kapalı olduğu için tam yerini gösteremiyorum ama alta inip dışla gibi seçenek olması lazım.

Ama bu durum sıkıntı yaratmazmı koruma yok neticede ve büyük bir sorun gerçi diğer türlüde aynı sonuca varıyoruz muhakkak ama başka yolu yok ya format ya da devre dışı bırakıp sanırım farklı bir antivirüs bulacağım. Peki öneriniz nedir antivirüslerden? Etkili olarak ve ücretsiz

Windows Defender devre dışı bırakıp başka bir anti virüs programına geçebilirsin eğer format atmak istemiyor isen yani önerim bu ben avasat antivirüs kullanıyorum biliyorum biraz tırt bir program fakat Defender'den iyi gibi.

En azından ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…