Windows Defender sürekli trojan buluyor

enre

Kilopat
Daha fazla  
Windows Defender her bilgisayarı açtığımda istenmeyebilecek uygulama bulundu diye uyarı veriyor ve presenoker adında bir şey buluyordu. Her seferinde kaldıra basıp siliyordum. En sonunda bunlardan birkaç tane çıkmaya başladı ve kaldıra basınca da kaldırılmadı. Etkilenen dosyalarda da torrenti gösteriyordu. Torrenti sildim yine bir şey değişmedi. Malwarebytes indirip onunla taradım bir şey bulmadı. Başka bir programla da denedim yine bulmadı. Sonrasında format atayım dedim aradan birkaç gün geçti yine aynı şeyler olmaya başladı. Bunu nasıl çözebilirim yoksa Windows Defender'ın yanlış uyarıları mıdır bu?

Formattan sonra bilgisayarınıza tekrar attığınız yani yedek aldığınız dosyalar var ise onları taratın. KasperSky öneririm. Son zamanlarda gördüğüm açık ara en iyi antivirüs.

Kaspersky IS deneme sürümü ile tam tarama gerçekleştirin.
Ayrıca ücretli bir Antivirüs kullanmanızı öneririm.

Kaspersky ile taratın. Windows Defender yetersiz bir yazılım, hem geniş bir veritabanı yok hem yanlış alarm verme olasılığı yüksek hem de zararlılar tarafından kolayca devre dışı bırakılabiliyor.

Antivirüs ile tam tarama gerçekleştirdiniz mi? (Arkadaşların dediği gibi deneme sürümü kullanırsanız daha iyi olur.)

Formattan sonra bilgisayarınıza tekrar attığınız yani yedek aldığınız dosyalar var ise onları taratın. KasperSky öneririm. Son zamanlarda gördüğüm açık ara en iyi antivirüs.
Herkes Kaspersky önermiş başka program dediğim kasperskydı zaten o da bişey bulmadı

USB'niz varsa Kaspersky Rescue Disk indirin:

Ardından buradaki "How to create a bootable USB drive for Kaspersky Rescue Disk" başlığından Rufus ile yazdırın:

Yazdırdıktan sonra bilgisayarınızı kapatıp USB'den başlatın ve taratın.

Herkes Kaspersky önermiş başka program dediğim kasperskydı zaten o da bişey bulmadı
Muhtemelen korsan ya da eski bir sürüm kullanmışsınızdır. Arkadaşın dediği gibi USB olayı ile yaparsanız daha iyi bir tarama yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…