Lodos56 Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Merhaba, Windows Defender kullanıyorum ama tam güvenli hissetmiyorum. Sizce başka bir antivirüs programına gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Merhaba, Windows Defender kullanıyorum ama tam güvenli hissetmiyorum. Sizce başka bir antivirüs programına gerek var mı?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #2 Kaspersky kullanabilirsin onun yerine.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 Temel koruma için yeter ama ayrıntılı koruma için yetmez.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Temmuz 2021 #4 Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced Protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor.
Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced Protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor.
P PhoenixSOFF Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 133 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #5 İnternet bağlantısı bulunduğu müdetçe Windows Defender'ın iyi bir sonuç çıkardığına inanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 28 Temmuz 2021
İnternet bağlantısı bulunduğu müdetçe Windows Defender'ın iyi bir sonuç çıkardığına inanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Temmuz 2021 #6 300319 dedi: Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced Protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Windows Defender'a mı ekledi yoksa ayrı program mı? Ya da Özellikler üzerinden mi aktive edeceğiz?
300319 dedi: Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced Protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Peki Windows Defender'a mı ekledi yoksa ayrı program mı? Ya da Özellikler üzerinden mi aktive edeceğiz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Temmuz 2021 #7 Windows 11 Bükücü dedi: Peki Windows Defender'a mı ekledi yoksa ayrı program mı? Ya da özellikler üzerinden mi aktive edeceğiz? Genişletmek için tıkla... Otomatik aktifleşiyor. Defender içine entegre.
Windows 11 Bükücü dedi: Peki Windows Defender'a mı ekledi yoksa ayrı program mı? Ya da özellikler üzerinden mi aktive edeceğiz? Genişletmek için tıkla... Otomatik aktifleşiyor. Defender içine entegre.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Temmuz 2021 #8 300319 dedi: Otomatik aktifleşiyor. Defender içine entegre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
300319 dedi: Otomatik aktifleşiyor. Defender içine entegre. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #9 Dikkatli PC kullanıyorsan ve saçma yerlerden bir şeyler indirmiyorsan Defender bence yeterli.
Lodos56 Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #10 MuhammedA dedi: Temel koruma için yeter ama ayrıntılı koruma için yetmez. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı koruma için Kaspersky yeterli olur mu? MükreminT dedi: Kaspersky kullanabilirsin onun yerine. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma Kaspersky kullanmak gelmişti ama karar veremedim teşekkür ederim.
MuhammedA dedi: Temel koruma için yeter ama ayrıntılı koruma için yetmez. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı koruma için Kaspersky yeterli olur mu? MükreminT dedi: Kaspersky kullanabilirsin onun yerine. Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma Kaspersky kullanmak gelmişti ama karar veremedim teşekkür ederim.