okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 28 Temmuz 2021 #11 Son kullanıcı için çok yeterli. Eğer korsan ile uğraşmıyorsanız Defender ile devam edin.
Lodos56 Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #12 300319 dedi: Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Bu özelliklerle birlikte Kaspersky kullanmak daha sağlıklı olur mu sizce.
300319 dedi: Microsoft 21H1 ile birlikte Windows 10 Pro için Advanced protection diye bir özellik entegre etti. Gerçekten etkili bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Bu özelliklerle birlikte Kaspersky kullanmak daha sağlıklı olur mu sizce.
halfgodblack Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 80 Yer lizbon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 28 Temmuz 2021 #13 Sanırım 10 yıldan fazla oldu Kaspersky kullanıyorum. Windows sürümleri değişti, kullandığım bilgisayarlar değişti. Antivirüs programımı değiştirmedim ve hiçbir sorun yaşamadım bu güne kadar. Tavsiye ederim.
Sanırım 10 yıldan fazla oldu Kaspersky kullanıyorum. Windows sürümleri değişti, kullandığım bilgisayarlar değişti. Antivirüs programımı değiştirmedim ve hiçbir sorun yaşamadım bu güne kadar. Tavsiye ederim.