Çözüldü Windows Defender Tamamen Bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Apapat

Kilopat
Daha fazla  
Windows Defender , İşlem Merkezi'nde kapalı gözüküyor ama açık. Oyun ortasında tarama yaparak sistemi zorluyor ve kapatmaya çalıştığımda ''Sınıf Yükseltilmiş Etkinleştirmeyi Desteklemek Üzere Yapılandırılmadı'' hatası alıyorum başka anti- virüs yok sfc/scannow denedim olmadı.

Sorun zararlılar tarafından sistem ayarlarının ve Defender yapılandırmasının bozulmasından kaynaklanıyor. Defender vasat olduğu için devre dışı bırakılması veya ayarlarının bozulması basit türedeki malwareler için bile kolay oluyor. Defender veritabanlı tespit ettiğinden veritabanından olmayan bir zararlı gördüğünde müdahale edemediği gibi kendini de işlevsiz hale getittiriyor.

Defender açık açık konuşmak gerkerirse dandik bi ürün bi ara sistemi o kadar çok zorladıki yaklaşık 10 dakika falan görev yöneticisinin açılmasını bekledim açılıncada kapattım programı kapatmakta bi o kadar sürdü neyse kapattıktan bi kaç dakka sonra düzeldi virüs programı olarak eğer normal bi kullanıcıysan tavsiye etmem ama yinede istiyorsan bitdefernd ücretsiz kullanabilirsin çok aşırı hafif

Bit defender kullanmayı denemiştim bişey anlamamıştım, 360 Total Security kullanırsan yararına olacaktır.
Sorunumu bitdefender ile çözdüm. Onu yüklleyince defender kapandı ve sorun çıkarmıyor artık.

Antivirüs kullanmak yerine Malwarebytes Anti-Malware kullanmanı öneririm. Ben satın aldığımdan beri çok memnunum. Ve defender herzaman kapalıdır bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı