Windows Defender tarama sonuçlarında virüs var mı?

O PC ile Online alışveriş falan yapmadınız inşallah.

O kadar fazla virüs ciddi anlamda çok fazla başınızı ağrıtabilir. Banka kartlarınızı iptal edip bütün şifrelerinizi değiştirmeniz çok sağlıklı olacaktır. Şu ana kadar bilgileriniz ile bir işlem yapılmamış olabilir fakat sonrasında kartınız ve hesaplarınız üzerinden türlü türlü işlemler yapılabilir.

kartlarımı herhangi bir alışveriş yapıldıktan sonra siteye kaydetmiyorum zaten , şuan malwarebytesde taratıyorum

Normal kullanımda bu sizi kurtarabildi fakat ciddi anlamda çeşit çeşit virüs var bilgisayarınızda. Ekstra olarak "key locker" da olabilir. Bunun ne işe yaradığını bilmiyorsanız şöyle açıklayayım. Klavyenizde bastığınız her tuşu sizden habersiz kaydeder. Böylece siz bilgilerinizi siteye kaydetmesiniz bile tehlikeye düşersiniz. Şu an bütün virüslerden kurtulsanız bile tüm bilgileriniz virüs ile kaydedilmiş olabilir.

Kartlarımı herhangi bir alışveriş yapıldıktan sonra siteye kaydetmiyorum zaten, şu an Malwarebytes'de taratıyorum.

Bunun için Kaspersky'ın ekran klavyesi var onu kullanıyorum mantıklı bayağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…