NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 16 Temmuz 2021 #11 Kaldır deyin.
3 374530 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #12 aLyX3N dedi: Trojan yani uzaktan kontrol edebiliyorlar bilgisayarını şifrelerini hep çalarlar rat yemişsen. Genişletmek için tıkla... Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki.
aLyX3N dedi: Trojan yani uzaktan kontrol edebiliyorlar bilgisayarını şifrelerini hep çalarlar rat yemişsen. Genişletmek için tıkla... Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.646 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Temmuz 2021 #13 aLyX3N dedi: Evet hocam trojan yemişsiniz tarayıcının çerezlerini siliniz hemen sonrada Kaspersky yükleyip tam tarama yapınız olmazsa Malwarebytes deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliniyor çerezler?
aLyX3N dedi: Evet hocam trojan yemişsiniz tarayıcının çerezlerini siliniz hemen sonrada Kaspersky yükleyip tam tarama yapınız olmazsa Malwarebytes deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl siliniyor çerezler?
korsanpat Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #14 Kaspersky indirip tarama yapabilirsin yanına da Dr.Web ile bir tarama yap. Başka bir sıkıntı varsa bu programlar halleder.
Kaspersky indirip tarama yapabilirsin yanına da Dr.Web ile bir tarama yap. Başka bir sıkıntı varsa bu programlar halleder.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 16 Temmuz 2021 #15 İnternet bağlantınızı hemen kesin Kaspersky ve MBAM indirip tam tarama yapın.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.646 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Temmuz 2021 #16 374530 dedi: Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratır mı ya.
374530 dedi: Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaratır mı ya.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #17 374530 dedi: Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki. Genişletmek için tıkla... Ben ne demişim bir daha okuyun orayı. beyemirs dedi: Nasıl siliniyor çerezler? Genişletmek için tıkla... Sol üstten Opera'nın simgesine gelin geçmiş e gelin orada tarama verilerini temizle var tıklayıp tümünü seçin sonrada hepsini tikleyip temizleyin.
374530 dedi: Aga trojan rat zaten başka ne olabilirki. Genişletmek için tıkla... Ben ne demişim bir daha okuyun orayı. beyemirs dedi: Nasıl siliniyor çerezler? Genişletmek için tıkla... Sol üstten Opera'nın simgesine gelin geçmiş e gelin orada tarama verilerini temizle var tıklayıp tümünü seçin sonrada hepsini tikleyip temizleyin.
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 16 Temmuz 2021 #18 Defender tespit edip eylemi yapmış zaten arkadaşlar Kaspersky'ı da yüklese eylem yapılmış nasıl bir sonuç bekliyor sunuz?
Defender tespit edip eylemi yapmış zaten arkadaşlar Kaspersky'ı da yüklese eylem yapılmış nasıl bir sonuç bekliyor sunuz?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.646 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Temmuz 2021 #19 aLyX3N dedi: Ben ne demişim bir daha okuyun orayı. Sol üstten Opera'nın simgesine gelin geçmiş e gelin orada tarama verilerini temizle var tıklayıp tümünü seçin sonrada hepsini tikleyip temizleyin. Genişletmek için tıkla... Sildim bütün çerezleri.
aLyX3N dedi: Ben ne demişim bir daha okuyun orayı. Sol üstten Opera'nın simgesine gelin geçmiş e gelin orada tarama verilerini temizle var tıklayıp tümünü seçin sonrada hepsini tikleyip temizleyin. Genişletmek için tıkla... Sildim bütün çerezleri.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 16 Temmuz 2021 #20 Tearful dedi: Windows Defender mi yakalamış? Gelişme var. Kaspersky'niz var mı? Tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Siz galiba Defender'ı sen son Windows 7'de kullanmışsın. Windows 10 ile UWP sürümünün yayınlanması ile diğer antivirüs programlarına rakip oldu. Ciddi iyileşmeler var.
Tearful dedi: Windows Defender mi yakalamış? Gelişme var. Kaspersky'niz var mı? Tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Siz galiba Defender'ı sen son Windows 7'de kullanmışsın. Windows 10 ile UWP sürümünün yayınlanması ile diğer antivirüs programlarına rakip oldu. Ciddi iyileşmeler var.