The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Çözümler 72 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #1 Yaptığım bir yama sonrası değiştirdiğim bir dosyada virüs buldu ve dosyanın durmasını istediğim için cihazda izin ver yaptım. Her yeniden başlatmadan sonra tekrardan karşıma çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleme: 29 Nisan 2023
Yaptığım bir yama sonrası değiştirdiğim bir dosyada virüs buldu ve dosyanın durmasını istediğim için cihazda izin ver yaptım. Her yeniden başlatmadan sonra tekrardan karşıma çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #2 Sistem dosyalarına karışmış virüs galiba çoğalıyor da ondan. Güvenli modda açıp silmeyi dener misin?
batmanarkham Picopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 4 29 Nisan 2023 #3 The User 0 dedi: Geçenlerde bir dosyada virüs buldu ve cihazda izin ver yaptım. Her yeniden başlatmadan sonra tekrardan karşıma çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1759388 Genişletmek için tıkla... Format atın
The User 0 dedi: Geçenlerde bir dosyada virüs buldu ve cihazda izin ver yaptım. Her yeniden başlatmadan sonra tekrardan karşıma çıkarıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1759388 Genişletmek için tıkla... Format atın
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Çözümler 72 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #4 Dosyayı kendim isteyerek koydum. Kalıcı olarak bildirimi nasıl kapatabilirim? Regedit vb. ile bir yöntemi var mı?
Dosyayı kendim isteyerek koydum. Kalıcı olarak bildirimi nasıl kapatabilirim? Regedit vb. ile bir yöntemi var mı?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Nisan 2023 #5 Onun hakkında bir bilgim yok ve büyük ihtimalle kapanacağını sanmıyorum. Ne dosyası acaba? The User 0 dedi: Dosyayı kendim isteyerek koydum. Kalıcı olarak bildirimi nasıl kapatabilirim? Regedit vb. ile bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla...
Onun hakkında bir bilgim yok ve büyük ihtimalle kapanacağını sanmıyorum. Ne dosyası acaba? The User 0 dedi: Dosyayı kendim isteyerek koydum. Kalıcı olarak bildirimi nasıl kapatabilirim? Regedit vb. ile bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla...
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Çözümler 72 Yer İstanbul 30 Nisan 2023 #6 PetrAFather dedi: Onun hakkında bir bilgim yok ve büyük ihtimalle kapanacağını sanmıyorum. Ne dosyası acaba? Genişletmek için tıkla... 16 bit uygulama desteği için.
PetrAFather dedi: Onun hakkında bir bilgim yok ve büyük ihtimalle kapanacağını sanmıyorum. Ne dosyası acaba? Genişletmek için tıkla... 16 bit uygulama desteği için.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mayıs 2023 #7 The User 0 dedi: 16 bit uygulama desteği için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam virüs olarak anlaması anormal gibi ama sistem dosyalarıyla oynadığı için de olabilir. Yine de anormal gibime geldi.
The User 0 dedi: 16 bit uygulama desteği için. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam virüs olarak anlaması anormal gibi ama sistem dosyalarıyla oynadığı için de olabilir. Yine de anormal gibime geldi.