Windows Defender Temizlik yaparken kapanıyor

Arkadaşlar tam tarama yaptım ve 369 tane virüs buldu, fakat tüm virüslerin listesi açılırken uygulama kapanıyor ve yeniden başlatmadan o listeyi tekrar açamıyorum. Silmeye çalışırken de aynısı oluyor. Ne yapmam lazım, çok korkuyorum? Kaspersky Rescure Disk ile tam tarama yaptım ama sadece 2 tane virüs buldu.

unknown.png

unknown (1).png

Bilgisayarda MacOS ile ilgili bir şey yok ama, garip.

Hepsiyle tarama yapacağım, bir anti virüs vardı ama o sadece Windows 7 ve 8.1 için o yüzden kullanamıyorum.

Eki Görüntüle 620466
Virüslerin hepsini temizledikten sonra sadece 1 tane av kullanmanızı öneririm yoksa performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz.

Virüslerin hepsini temizledikten sonra sadece 1 tane av kullanmanızı öneririm yoksa performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz.

Sadece Defender kullanacağım, o çökme sorunu büyük ihtimalle bir virüs silmesini engellediği içindir veya 369 tane virüsü kaldıramadığı içindir.

Defender kötü değil, Windows 7, 8.1 ve 10'un ilk sürümlerinde kötü ama son sürümü çok gelişmiş.
Size göre öyle. Yeterli olsa çökmezdi, pencere komutlarında sıkıntı çıkarmadı. Tespit ettikleri gerçek ise zaten başa çıkamaz. Çıkamamışta zaten geçmiştir çoğu.
Adw, defende filan işe yaramaz şeyler tespit edilen zararlılara karşı. ESET, MBAM, Kaspersky aynı bilgisayarda olmaz, ilk olarak bunu br öğrenin resim size ait ise.
Kaspersky kalacak şekilde kaldıırn diğerlerini, Kaspersky da kaldırıp tekrar kurun. Tam tarama yapıp tespit edilenleri kaldırın ve kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı