R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Sisteme Kaspersky kurulu. Fakat şu an bu dosya silindi ama yine de orada öyle duruyor gibi.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.750 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Crackli uygulamalarından yakalamış 7 gün önce
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 Intervice dedi: Crackli uygulamalarından yakalamış 7 gün önce Genişletmek için tıkla... Crack değil aslında hocam. Python ile github üzerinden indirdiğim bir proje. Fakat üzerine tıklıyorum Remove diyorum silmiyor bir türlü. Remove dedikten sonra Start Actions butonuna tıklıyorum tarıyor ama ilginç bir şekilde virüs de yok. Çözüldü: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 12 Aralık 2022
Intervice dedi: Crackli uygulamalarından yakalamış 7 gün önce Genişletmek için tıkla... Crack değil aslında hocam. Python ile github üzerinden indirdiğim bir proje. Fakat üzerine tıklıyorum Remove diyorum silmiyor bir türlü. Remove dedikten sonra Start Actions butonuna tıklıyorum tarıyor ama ilginç bir şekilde virüs de yok. Çözüldü: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et