Windows Defender trojan buldu ve silinmiyor

Daha fazla  
Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor?

Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-06_022816706.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 54
Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor?

Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor.

Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam.

Bir tane virüs programı indirip tam tarama yap siler.
Kafam rahat olsun istiyorsan format öneririm ve mutlaka bilgisayarındaki hesaplarının şifrelerini değiş.

Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam.

Teşekkür edrim hocam.

Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden.

Virüs taraması yapmanın ve özellikle de silmenin en sağlıklı yolu çevrimdışı tarama yapmaktır.

Teşekkür edrim hocam.

Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden.
Sisteminiz milattan kalma degilse sorun yasamazsiniz. Ben yaklasik 4 senedir parali surum kullaniyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…