Mehmet Kutay Tekoğlu Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor. Dosya Ekleri resim_2025-03-06_022816706.png 72,8 KB · Görüntüleme: 54
Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.772 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 6 Mart 2025 #2 Mehmet Kutay Tekoğlu dedi: Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam.
Mehmet Kutay Tekoğlu dedi: Windows her seferinde uyarı veriyor, silmeye çalıştım ama olmuyor. Bu konularda pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Dipnot: Tarama yaptığımda bir sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam.
A ahmettt_21 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 548 Çözümler 1 6 Mart 2025 #3 Bir tane virüs programı indirip tam tarama yap siler. Kafam rahat olsun istiyorsan format öneririm ve mutlaka bilgisayarındaki hesaplarının şifrelerini değiş.
Bir tane virüs programı indirip tam tarama yap siler. Kafam rahat olsun istiyorsan format öneririm ve mutlaka bilgisayarındaki hesaplarının şifrelerini değiş.
Mehmet Kutay Tekoğlu Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 ircoas dedi: Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür edrim hocam. ircoas dedi: Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden.
ircoas dedi: Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkür edrim hocam. ircoas dedi: Kaspersky indirip onunla silmek sorunu cozecektir. Ayrica tam tarama da yapin ki kafaniz rahat olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 Virüs taraması yapmanın ve özellikle de silmenin en sağlıklı yolu çevrimdışı tarama yapmaktır.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.772 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 6 Mart 2025 #6 Mehmet Kutay Tekoğlu dedi: Teşekkür edrim hocam. Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz milattan kalma degilse sorun yasamazsiniz. Ben yaklasik 4 senedir parali surum kullaniyorum hocam.
Mehmet Kutay Tekoğlu dedi: Teşekkür edrim hocam. Kaspersky'ı peki hep kullanayım mı önerir misiniz oyun oynuyorum antivirüsler genelde FPS düşürüyor kullanmıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz milattan kalma degilse sorun yasamazsiniz. Ben yaklasik 4 senedir parali surum kullaniyorum hocam.