X x3one Kilopat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 309 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #21 Aynı uyarıyı ben de bugün aldım. Son Defender güncellemelerinden sonra niyeyse uTorrent'i zararlı yazılım olarak algılıyor. Uyarıyı yok sayacağım.
Aynı uyarıyı ben de bugün aldım. Son Defender güncellemelerinden sonra niyeyse uTorrent'i zararlı yazılım olarak algılıyor. Uyarıyı yok sayacağım.
TeknoMemoo Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 140 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #22 nih dedi: Bende de uTorrent kurulu şu anda fakat Defender virüs falan bulmuyor. Büyük ihtimal siz uTorrent üzerinden korsan oyun veyahut uygulama indirme yaptığınız için uTorrent'i de virüs algılıyor Defender. Genişletmek için tıkla... Hayır herkes de algılaması gerekli zaten. Algılamıyorsa sorun vardır yani senin sorunun.
nih dedi: Bende de uTorrent kurulu şu anda fakat Defender virüs falan bulmuyor. Büyük ihtimal siz uTorrent üzerinden korsan oyun veyahut uygulama indirme yaptığınız için uTorrent'i de virüs algılıyor Defender. Genişletmek için tıkla... Hayır herkes de algılaması gerekli zaten. Algılamıyorsa sorun vardır yani senin sorunun.