lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 2 Ağustos 2023 #1 Windows Defender bu sekılde uyarı verıyor. Ama gırdıgımde bır şey yok. Vırus mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Hexaak Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 181 Çözümler 3 4 Ağustos 2023 #2 Taratıp tekrar denerseniz sorun çözülebilir.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #3 Dosya koruması gibi canlı korumalar kapalı olunca veya kullandığınız antivirüsün koruması kapalı olduğu zaman böyle gözükecektir.
Dosya koruması gibi canlı korumalar kapalı olunca veya kullandığınız antivirüsün koruması kapalı olduğu zaman böyle gözükecektir.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #4 Batuhandn dedi: Dosya koruması gibi canlı korumalar kapalı olunca veya kullandığınız antivirüsün koruması kapalı olduğu zaman böyle gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanıyorum her şeyı acık ne yapmam lazım.
Batuhandn dedi: Dosya koruması gibi canlı korumalar kapalı olunca veya kullandığınız antivirüsün koruması kapalı olduğu zaman böyle gözükecektir. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kullanıyorum her şeyı acık ne yapmam lazım.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #5 lacey dedi: Malwarebytes kullanıyorum her şeyı acık ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda ne yazıyor ? (Windows Güvenliğinde).
lacey dedi: Malwarebytes kullanıyorum her şeyı acık ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Tıkladığınızda ne yazıyor ? (Windows Güvenliğinde).
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #6 Batuhandn dedi: Tıkladığınızda ne yazıyor ? (Windows Güvenliğinde). Genişletmek için tıkla...
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #7 lacey dedi: Eki Görüntüle 1889230 Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yoktur. MalwareBytes'tan tarama yapın (opsiyonel).
lacey dedi: Eki Görüntüle 1889230 Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yoktur. MalwareBytes'tan tarama yapın (opsiyonel).
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #8 Batuhandn dedi: Sıkıntı yoktur. Malwarebytes'tan tarama yapın (opsiyonel). Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yoksa nıye boyle uyarı verıyor.
Batuhandn dedi: Sıkıntı yoktur. Malwarebytes'tan tarama yapın (opsiyonel). Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yoksa nıye boyle uyarı verıyor.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #9 lacey dedi: Sıkıntı yoksa nıye boyle uyarı verıyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın , düzelmezse tekrar yazın.
lacey dedi: Sıkıntı yoksa nıye boyle uyarı verıyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın , düzelmezse tekrar yazın.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 4 Ağustos 2023 #10 Batuhandn dedi: Yeniden başlatın, düzelmezse tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Zaten yenıden baslatmıstım bayağıdır boyle.
Batuhandn dedi: Yeniden başlatın, düzelmezse tekrar yazın. Genişletmek için tıkla... Zaten yenıden baslatmıstım bayağıdır boyle.