hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu şu an çok gerginim ne yapmam lazım en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-17 234408.png 21,5 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu şu an çok gerginim ne yapmam lazım en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz.
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter
hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter
hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #3 Atlas Olta dedi: İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter. Genişletmek için tıkla... Kaspersky yeterli değil mi bilgisayarı çok Defender'la doldurmak istemiyorum.
Atlas Olta dedi: İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter. Genişletmek için tıkla... Kaspersky yeterli değil mi bilgisayarı çok Defender'la doldurmak istemiyorum.
A Atlas Olta Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #4 hamza5234 dedi: Kaspersky yeterli değil mi bilgisayarı çok Defender'la doldurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oda yeter çok korkuyorsan onunla tarat sonra sil malwarenytes yükle.
hamza5234 dedi: Kaspersky yeterli değil mi bilgisayarı çok Defender'la doldurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oda yeter çok korkuyorsan onunla tarat sonra sil malwarenytes yükle.
hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #5 Atlas Olta dedi: İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapıyorum.
Atlas Olta dedi: İlk defa virüs bulaşınca gergin oluyorsun da çok kasma Malwarebytes ile tarat yeter. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yapıyorum.
Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #6 hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yap yeterli. Windows Defender saçma şeylere virüs diyebiliyor.
hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yap yeterli. Windows Defender saçma şeylere virüs diyebiliyor.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 17 Ekim 2024 #7 Windows Defender'ın kendine hayrı yok Kaspersky ile tam tarama yap. Varsa siler zaten panik yapılacak bir şey yok.
Windows Defender'ın kendine hayrı yok Kaspersky ile tam tarama yap. Varsa siler zaten panik yapılacak bir şey yok.
Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #8 hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısı bugün bende de oldu tam tarama yapınca. Kaldırdım yine defender ile. Sonra pc kapa aç yaptım ve tekrar tam tarama yaptım temiz çıktı. Başka virüs programı kurup taratmadım doğrusu.
hamza5234 dedi: Arkadaşlar Windows Defender virüs buldu, şu an çok gerginim, ne yapmam lazım, en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum. Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan da antivirüs indirdim, umarım sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aynısı bugün bende de oldu tam tarama yapınca. Kaldırdım yine defender ile. Sonra pc kapa aç yaptım ve tekrar tam tarama yaptım temiz çıktı. Başka virüs programı kurup taratmadım doğrusu.
hamza5234 Picopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #9 240km.h Versace dedi: Windows Defender'ın kendine hayrı yok Kaspersky ile tam tarama yap. Varsa siler zaten panik yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı.
240km.h Versace dedi: Windows Defender'ın kendine hayrı yok Kaspersky ile tam tarama yap. Varsa siler zaten panik yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bir şey çıkmadı.
Tbuoen862 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #10 hamza5234 dedi: Eki Görüntüle 2331754 Bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok.