rusya Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim?
Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim?
Theİ3lü Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 320 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #2 rusya dedi: Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim? Eki Görüntüle 964661 Genişletmek için tıkla... Acilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli.
rusya dedi: Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim? Eki Görüntüle 964661 Genişletmek için tıkla... Acilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli.
rusya Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #3 Theİ3lü dedi: Acilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli. Genişletmek için tıkla... Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor
Theİ3lü dedi: Acilen Kaspersky yükleyip tarama yapın, her ihtimale karşı gerekli. Genişletmek için tıkla... Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #4 rusya dedi: Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor Genişletmek için tıkla... Avast kullanmanızı önermem şahsen. Kendisi virüs gibi davranıyor.
rusya dedi: Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor Genişletmek için tıkla... Avast kullanmanızı önermem şahsen. Kendisi virüs gibi davranıyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 8 Nisan 2021 #5 rusya dedi: Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor Genişletmek için tıkla... Avast'ın kendisi virüs.
rusya dedi: Avast kullanıyorum ve sürekli tarama yapıyorum. Hiçbir şey yok diyor Genişletmek için tıkla... Avast'ın kendisi virüs.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #6 382019 dedi: Avast'ın kendisi virüs. Genişletmek için tıkla... Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı.
382019 dedi: Avast'ın kendisi virüs. Genişletmek için tıkla... Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 8 Nisan 2021 #7 asnc dedi: Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı. Genişletmek için tıkla... Norton ama ücretli. Ücretsiz olarak Kaspersky Free. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2022 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Ödüllü yazılımımızla üstün koruma olanağına sahip olun. Kaspersky Total Security en güncel kötü amaçlı yazılımlara ve tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. www.kaspersky.com.tr
asnc dedi: Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı. Genişletmek için tıkla... Norton ama ücretli. Ücretsiz olarak Kaspersky Free. Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2022 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Ödüllü yazılımımızla üstün koruma olanağına sahip olun. Kaspersky Total Security en güncel kötü amaçlı yazılımlara ve tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. www.kaspersky.com.tr
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 8 Nisan 2021 #8 Virüs bulaşmış sanırım. Kaspersky indirip tam tarama yaptırın.
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #9 asnc dedi: Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky.
asnc dedi: Peki siz hangi antivürüsü önerirsiniz? Şu an McAfee kullanıyorum da sıktı. Genişletmek için tıkla... Kaspersky.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 8 Nisan 2021 #10 rusya dedi: Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim? Eki Görüntüle 964661 Genişletmek için tıkla... Defender virüs engelleyemez. Kaspersky kurun.
rusya dedi: Windows Defender virüs koruması çalışmıyordu hizmetler kısmından açmaya çalıştım, oradan açmaya çalıştığıma böyle bir uyarı veriyor ne yapabilirim? Eki Görüntüle 964661 Genişletmek için tıkla... Defender virüs engelleyemez. Kaspersky kurun.