Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #11 Silin. TRMKTR dedi: gzip Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum tam olarak.
TRMKTR Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 315 Yer Dünya 14 Ağustos 2022 #12 Hocam vallaha billaha korkamaya başladım kmstool diye bir uygulama yüklenmiş. Silinmiyor Ne yapmam lazım?
Hocam vallaha billaha korkamaya başladım kmstool diye bir uygulama yüklenmiş. Silinmiyor Ne yapmam lazım?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #13 TRMKTR dedi: Hocam vallaha billaha korkamaya başladım kmstool diye bir uygulama yüklenmiş. Silinmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İlginç. BitDefender'ın kaldırması lazım. Malwarebytes ile taratın KMSPico'nun adeta düşmanı. Siler. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
TRMKTR dedi: Hocam vallaha billaha korkamaya başladım kmstool diye bir uygulama yüklenmiş. Silinmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İlginç. BitDefender'ın kaldırması lazım. Malwarebytes ile taratın KMSPico'nun adeta düşmanı. Siler. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
TRMKTR Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 315 Yer Dünya 14 Ağustos 2022 #14 Fıratt10 dedi: İlginç. BitDefender'ın kaldırması lazım. Malwarebytes ile taratın KMSPico'nun adeta düşmanı. Siler. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun. Yüklüyor şu an
Fıratt10 dedi: İlginç. BitDefender'ın kaldırması lazım. Malwarebytes ile taratın KMSPico'nun adeta düşmanı. Siler. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun. Yüklüyor şu an