Windows Defender yerine Malwarebytes vs Kaspersky

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, Windows Defender'ı kapatınca performansın baya arttığını söyleyen kişiler var. Ne kadar doğru bilemem. Bunu kapatmak istersem yerine Malwarebytes veya Kaspersky'dan hangisini kullanabilirim? Ama önemli olan bedava sürümleri olarak hangisi daha iyidir. Son olarak Kaspersky'ın birkaç tane bedava sürümü var galiba ama tam emin değilim.

Kaspersky Windows için bedava sürümü var.
MBAM, koruması kapalı kullanabilirsiniz. Kaspersky free versiyonuyla iş görür.

Selam, Windows Defender'ı kapatınca performansın bayağı arttığını söyleyen kişiler var. Ne kadar doğru bilemem. Bunu kapatmak istersem yerine Malwarebytes veya Kaspersky'dan hangisini kullanabilirim? Ama önemli olan bedava sürümleri olarak hangisi daha iyidir? Son olarak Kaspersky'ın birkaç tane bedava sürümü var galiba ama tam emin değilim.

Hocam Windows Defender boşta kaç MB RAM kullanıyor bakabilir misiniz? Bu arada ben Kaspersky kullanıyorum ve boşta 85MB kullanıyor. Bayağı da güzel.

Windows Defender performans açısından neredeyse en kötü antivirüs. Sorunuza geldiğimiz zaman kaspersky daha iyidir

Şuan Malwarebytes Free var. Bunu silsem Kaspersky ücretsiz hali daha iyi olur mu? Defender'dan daha iyi mi? Yani Malwarebytes'ın yerine iş görür mü bir dosyayı taradığımda falan? Korsan oyunlarda falan birşey varsa görür mü? Ve çok soru sordum. Ücretsiz halini indirmek için link atar mısınız rica etsem?

Hocam Windows Defender boşta kaç MB RAM kullanıyor bakabilir misiniz? Bu arada ben Kaspersky kullanıyorum ve boşta 85MB kullanıyor. Bayağı da güzel.
Sizde ne kadar kullanıyor?

Son düzenleme:
Şu an Malwarebytes Free var. Bunu silsem Kaspersky ücretsiz hali daha iyi olur mu? Defender'dan daha iyi mi? Yani Malwarebytes'ın yerine iş görür mü bir dosyayı taradığımda falan? Korsan oyunlarda falan bir şey varsa görür mü? Ve çok soru sordum. Ücretsiz halini indirmek için link atar mısınız rica etsem?

Sizde ne kadar kullanıyor?

Ben kullanmıyorum hocam direk yok bende.

Selam, Windows Defender'ı kapatınca performansın bayağı arttığını söyleyen kişiler var. Ne kadar doğru bilemem. Bunu kapatmak istersem yerine Malwarebytes veya Kaspersky'dan hangisini kullanabilirim? Ama önemli olan bedava sürümleri olarak hangisi daha iyidir?. Son olarak Kaspersky'ın birkaç tane bedava sürümü var galiba ama tam emin değilim.

Sadece güvenilir kaynaklardan uygulamalar indirsen bir de uzantıları görmeyi açsan yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı