Windows Defender yeşil tik gidip geliyor

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Herkese merhaba, biraz saçma bir soru soracağım fakat 2-3 gündür aklımın bir köşesine yer etmiş durumda bu Görev yöneticisinde en altlarda bulunan Windows Security Notificition Icon'ın yanında bir yeşil tik var. Özellikle takip ettiğimde fark ettim bu ikonun yanında bazen yeşil tik oluşuyor bazen ortadan kayboluyor. PC'de gizli simgelerin göster bölümünde de var o icon Defender'ın fakat oradaki her zaman yeşil yanıyor. Kasperksy Free antivirüs kullanıyorum. Defender ile beraber çalışıyor, bunun sebebi o olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Defender ile alakalı işlem yapıyor musunuz?

Defender'i devre dışı bırakın ki Kaspersky tek çalışsın çökme sorunlarına yer açabilir diyeceğimde resmen antivirüs değil defender.

Defender'i devre dışı bırakın ki Kaspersky tek çalışsın çökme sorunlarına yer açabilir diyeceğimde resmen antivirüs değil Defender.

Kaspersky otomatik olarak Defender'in yerine geçiyor + bir işlem yapmanıza gerek yok.

Büyük ihtimalle hiçbir şey değildir fakat çok merak ediyorsanız biraz daha araştırabilirim.

Büyük ihtimalle hiçbir şey değildir fakat çok merak ediyorsanız biraz daha araştırabilirim.
Ben de öyle düşünüyorum knk üşenmezsen araştırabilirsin çok sevinirim

Dostum yeşil tık gerçek zamanlı korumayla alakalı oradaki yeşil tık bilgisayarının güvenli olduğunu belirtiyor gitmesinin nedeni gerçek zamanlı korumayı devre dışı bırakmanla veya Kaspersky ile alakalı olabilir, sana önerim Kaspersky'ı sil veya devre dışı bırakarak tekrar gözlemle eğer olmazsa tekrardan bildir ama dediğim gibi büyük ihtimalle hiçbir şey değildir içiniz rahat olsun ben biraz daha araştırıp aktaracağım sizde o sırada deneyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…