Windows Defender yeterli mi?

gucerege

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
W11 için Windows Defender yeterli mi? Avast, Kaspersky, Malwarebytes ile bilgisayarı taratmaya gerek var mı?

Önünüze gelen her şeyi indirmiyorsanız ve saçma sapan sitelere girmiyorsanız yeterli. Durduk yere taratmaya gerek yok. Eğer şüpheniz varsa Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yaptırın. Avast çöpüne bulaşma.

Gayet yeterli, indirdiğiniz dosyaları ve girdiğiniz siteleri kontrol ederseniz bir problem olmaz. Ayrıca Avast sakın kullanmayın, bilgisayarınızın RAM'ini tüketmekten başka bir halta yaramıyor. İlla taratıcam diyorsanız Kaspersky önerimdir...

Yeterli ve Windows defender eskisi gibi değil kendini geliştirmiş ve hala geliştirmektedir 3-4 yıldır Windows defender ile devam ediyorum indirdiğiniz şeyi içeriğini biliyorsanız sorun olmaz

Yeterli değil. Defender'da ısrar etmenin bir anlamı yok. O da kaynak tüketir, antivirüs de. Yeterli koruma sağlayamadığı halde Defender'ın kaynak tüketimine neden tahammül edesiniz ki?
Kaspersky Security Cloud Free kurabilirsiniz. Onu kurunca Defender kapanıyor zaten. Yani kaynak tüketiminiz katlanmıyor. Sadece Defender'ın yerine antivirüs biraz tüketim yapıyor.

Defender bile kullanmayan ben bunu beğendi.

En iyi ve en kötü Anti-Virüs programı demek biraz sancılı bir süreç.
Bu gibi programları test eden kişi ve kurumlar mevcut.
Ve her sene bir birleri arasındaki rekabet de kızışmakta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Defender'ın kendine hayrı yok. Basit bir programla kapatılabiliyor. Virüs endişeniz varsa veya riskli downloadlar yapıyorsanız profesyonel bir antivirüs kullanın. Malwarebytes veya kaspersky internet security gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…