Malwarebytes eş-zamanlı koruma için değil, tarama için kullanılabilir. Yani Kaspersky de indirin Malwarebytes da. Malwarebytes'ta ayarlarda "Launch Malwarebytes when Windows start up" gibi bir ayar olacaktı, onu kapatırsınız. Sistemi açtığınızda otomatik olarak Malwarebytes açılmasın diye. Malwarebytes'ı sadece tarama yapacağınız zaman açarsınız, tarama bittiğinde ise geri kapatırsınız. Kaspersky ise eş-zamanlı koruma olarak her zaman açık olur. Ayrıca Kaspersky'nin daha önce deneme sürümünü kullanmadıysanız aşağıda vereceğim 3 aylık Kaspersky Plus deneme kodunu kullanabilirsiniz.
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944
Eğer kod çalışmazsa daha önce normal deneme sürümünü kullanmışsınız demektir. Aşağıdan Kaspersky Free indirin.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Defender yeterli olur, fakat üniversiten lisanslı endpoint security lisansı almış ve öğrencilerin kullanımına açmış ise üniversitenin sitesinden onu kullanman ile daha kapsamlı koruma sağlamış olabilirsin.
Merhaba, elimde laptop var ve onu üniversite kullanıyorum ödev veya dosya için USB'den virüs bulaşmasını istemiyorum (Windows Defender Açık). Virüs için Windows Defender yeterli mi yoksa Kaspersky veya Malwarebytes mı kurmayı planlayım?
Kaspersky mi iyi yoksa Malwarebytes mı iyi?
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Defender yeterli olur, fakat üniversiten lisanslı endpoint security lisansı almış ve öğrencilerin kullanımına açmış ise üniversitenin sitesinden onu kullanman ile daha kapsamlı koruma sağlamış olabilirsin.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
korsan programları için değil aslında güvenlik konusunda hakimim sadece usb konusunda mesela arkadaşdan ihtiyacın olduğu dosyan var onu alacan gibi ama virüs bulaşmasından korkuyorum defenderin bütün ayarları açık, meydayı otomaik açma ayarı kapalı iyi tarafı.
korsan programları için değil aslında güvenlik konusunda hakimim sadece usb konusunda mesela arkadaşdan ihtiyacın olduğu dosyan var onu alacan gibi ama virüs bulaşmasından korkuyorum defenderin bütün ayarları açık, meydayı otomaik açma ayarı kapalı iyi tarafı.
Korsan programları için değil aslında güvenlik konusunda hakimim sadece USB konusunda mesela arkadaştan ihtiyacın olduğu dosyan var onu alacaksın gibi ama virüs bulaşmasından korkuyorum Defender'in bütün ayarları açık, meydayı otomaik açma ayarı kapalı iyi tarafı.
Korsan programları için değil aslında güvenlik konusunda hakimim sadece USB konusunda mesela arkadaştan ihtiyacın olduğu dosyan var onu alacaksın gibi ama virüs bulaşmasından korkuyorum Defender'in bütün ayarları açık, meydayı otomaik açma ayarı kapalı iyi tarafı.
Önemli değil hocam duruma göre onu da kurmaya planlarım
Bizim burada buna sağlıklı bir cevap verebilmemiz çok mümkün değil hocam. Sen neler yapıyorsun o önemli, crack, internette her türlü sörf, her bulduğun bağlantıya tıklama vs yapıyorsan kasper masper da hikaye seni anca Allah korur ama sen biraz dikkatliysen Defender'da gayet iş görür. Eğer bu saydıklarımı yapıyorsan bence Kasper'ın paralısını al bir nebze rahat et.
Hocam, crack dosya güvenliği konusunda hakimim sadece usb beni tedirgin yapıyor. Windows medya otomatik açma ayarı kapalı iyi tarafı, mesela kendim usb'yi ortak pc takıp işi hallettikten sonra kendim PC'mi usb'yi açmadan tam biçimlendirme yapıyorum.