Windows 10 un kendi firewall ile Windows defender yeterli güvenlik saglar mı? Önceden windows 7 ve 8.1 kullanırken hep farklı antivirüs programı indirirdim ama windows 10 digerlerinden daha iyi oldugu için buna ihtiyaç duymadım sizde öyle mi?
Bak kardeşim ben kullanıyorum memnunum. Nedense PC'me virüs de bulaşmadı bir antivirüs kullanarak pc mi yavaşlatmak ta istemiyorum ve çevremde AV kullananlar var nedense hiçbiri memnun değil.
Yeterli değil tabikide bu konuyu açmadan önce biraz araştırsaydın herkesin bas bas yeterli değil dediği görürdün. Senede 90 TL fazla birşey değil. Kasperky alabilirsin ama paran yok ise Panda Free kullanabilirsin gayet iyi iş yapıyor.
Yeterli değil tabikide bu konuyu açmadan önce biraz araştırsaydın herkesin bas bas yeterli değil dediği görürdün. Senede 90 TL fazla birşey değil. Kasperky alabilirsin ama paran yok ise Panda Free kullanabilirsin gayet iyi iş yapıyor.
Arkadaşlarım söyledi. AV Kurdum virüs bulaştı. Bilgisayarım yavaşladı ve sürekli hata veriyor. Memnun değilim dedi. Önceden bende AV kullanıyordum. PC mi korumadığını farkettim şimdi kullanmıyorum.