Windows Defender'a girilmiyor

yeniden başlat bilgisayarı. tamamını eklemeden hata vermesi normal çünkü sizin defender pasif değil, sadece bazı özellikleri kısıtlanmış . bu yüzden endişelenecek durum yok. yeniden başlattığınızda muhtemelen düzelmiştir

Yeniden başlattım fakat sorun hala devam ediyor. Bilgisayarı formatladıktan sonra kurulum esnasında önceki yedekleri gösterdi windows. Bende yedekleri kurmak istemediğim için yeni bilgisayar olarak ayarlayı seçtim. Daha önceki kullandığım microsoft hesabımı girdim. Acaba o yedeği yüklemediğim için böyle olmuş olabilir mi?

Hayır hocam alakası yok bana da soruyor ve bende yedekleme işlemlerini gereksiz bulduğum için her format atışımda yeni bilgisayar olarak ayarlıyorum

Bu sorun bazı kişilerde de mevcut çok saçma bir sorun bende sizin gibi kurulum yapıyorum Microsoft hesabımı giriyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım tuhaf bir sorun gerçekten.

Microsofttan win11 iso dosyasını indirip tekrar kursam düzelir mi acaba. Birde benim win11 home sürümüm var ancak lisanslı değildi. Bende bir forumda programsız şekilde cmd üzerinden yapılan windows aktifleştirme işlemini yaptım. Amacım sağ alttaki windowsu etkinleştir yazısının kaybolmasıydı ve olduda. Onunla bir ilgisi olabilir mi?

Eğer Windows 11 ISO Dosyanız biraz eskiyse Aralığın sonlarına doğru gelen güncellemeyle Windows'un sitesinde ki ISO doyası güncellenmişti Sadece 4 tane kalite güncellemesi yaptım.

Düzelebilir tekrar indirip format atmayı deneyebilirsiniz bende çok format atan birisiyim ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Aralık başında indirmiştim ISO dosyasını. O zaman ben tekrar indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Aralık başında indirmiştim ISO dosyasını. O zaman ben tekrar indirip deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Tamamdır umarım düzelir düzelirse tekrar dönüş sağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…