tNcr Megapat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 318 Çözümler 1 6 Ekim 2022 #1 Merhaba laptopa format attım sonra güncellemeleri yaptım bir uyarı verdi bellek bütünlüğü diye daha önce hiç görmemiştim, aktif olmuyor bir türlü. Nasıl aktif edebilirim? Bir de gerekli yoksa önemi yok mu onu da bilmiyorum.
Merhaba laptopa format attım sonra güncellemeleri yaptım bir uyarı verdi bellek bütünlüğü diye daha önce hiç görmemiştim, aktif olmuyor bir türlü. Nasıl aktif edebilirim? Bir de gerekli yoksa önemi yok mu onu da bilmiyorum.
3 37378 Megapat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 354 Çözümler 2 6 Ekim 2022 #2 Zamanında bu arayı aktifleştirdiğimde The Witcher 3'de save alamıyordum. Artı 0 Eksi
KS KS tNcr Megapat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 318 Çözümler 1 6 Ekim 2022 #3 Sorun Çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm :SOLVED: Core Isolation Memory Integrity Incompatible Drivers WDCSAM64_PREWIN8.SYS – Up & Running Technologies, Tech How To's Artı 0 Eksi
Sorun Çözüldü. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm :SOLVED: Core Isolation Memory Integrity Incompatible Drivers WDCSAM64_PREWIN8.SYS – Up & Running Technologies, Tech How To's