100mbps internet kullanıyorum ve o an ağa bağlıydımDefender internete bağlı değilken zayıflıyor anlık sürekli netten kontrol ediyor bir test te görmüştüm. İnternet olmadan Defender güvensiz. İnternetli ortamda çalışan Defender yakalama oranı gayet yüksekti.
Bak abicim şimdi konumuz GTA değil ve beni ilgilendirmiyor.Niye GTA V'in online bölümünehızlı girmesini sağlayan bir çocuk vardı? GTA onun yöntemini kullandı sonra.
Sen neyden bahsediyorsun dayı?
Şüpheli faaliyetleri var.Analiz edildiğinin kanıtı da şudur:
Kaspersky Threat Intelligence Portal
Kaspersky Threat Intelligence Portal allows you to scan files, domains, IP addresses, and URLs for threats, malware, virusesopentip.kaspersky.com
Hocam Malware tespit edilmemiş ve dosya analiz edilmiş zaten?Şüpheli faaliyetleri var.
1. Modaratör kullanıyor diye güvenli mi oluyor? Haberi yoktur belki.Hocam Malware tespit edilmemiş ve dosya analiz edilmiş zaten?
Aradan tek bir cümleyi çekiyorsunuz ve onda da yanlış bir şey söylüyorsunuz ve mesajımın çoğunu okumadığınızı düşünürüm bu durumda.
Siz eğer istiyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz ancak daha isminde hayır olmayan programı lütfen önermeyin ki dediğim gibi HBit Uninstaller programını moderatör bile kullanmış.
Şüpheli aktivite kısmına daha hangi şüpheli aktivite olduğunu göremeden karar vereceksek Google'ın Update (örnek veriyorum şimdi gidip atıp bana cevap vermeyin lütfen) dosyasını atarsak şüpheli olabilecek bir sürü faliyeti çıkar.
Şüpheli hareketler her programda vardır neredeyse. Google'ın Update programında bile şüpheli hareket bulmak mümkün.1. Modaratör kullanıyor diye güvenli mi oluyor? Haberi yoktur belki.
2. Attığın linkte şüpheli hareketlerin olduğunu belirtiyor.
3. Google'un bugün bir sürü izleyicisi olduğu bilinmekte ve bu bir tehdittir zaten. Sonra mahkemelerde mal gibi kalır insanlar. İnsanların önlemler alması gerekir zaten.
4. Evet azınlık bir topluluk, çoğunluk bir toplulukta daha başarılı işler yapabilir.
Attığın linkteki kullanılan motor Kaspersky'a ait ve şüpheli hareketler olduğunu bildiriyor.
Kaspersky çok iyi bir AV değil. Mesela System.Mechanic ile WinSxS'e yapışan virüsleri trojanları bulabilyorsan Kaspersky bunu bulamıyor.
Spyhunter 5 ise bunun içinde Trojan.Banload virüsü olduğunu belirtiyor ve özellikle kırmızı bölgeye alıyor.
Hacktool, gamehack gibi şeyler olarak bildirse sarı yüzde 50'lik sarı kısıma alır. Ki sen ilk önce sarı kısma aldı dedin soranda cümleni değiştirip yüzde 80'lik kırmızı bölgeye aldı dedin.
Trojan.Banload virüsü de çok tehlikeli bir virüstür;
Trojan-Downloader:W32/Banload | F-Secure
Technical details and removal instructions for programs and files detected by F-Secure products.www.f-secure.com
Kaspersky bir kere milyon dolarlık şirketler için iyi çözüm üretmiyor. Zaten Kaspersky milyon dolarlık şirketlerin de doğrudan terchileri de değil.Kaspersky çok iyi bir AV değil? Milyon dolarlık şirketler kullanıyor ve iyi değil diyorsunuz eğer SpyHunter o kadar iyiyse neden şirketler kullanmıyor? Ve 400 milyondan fazla kişi kullanıyor yani siz 400 milyona karşı gelip haklı olduğunuzu mu söylüyorsunuz?
İyi çözüm üretemediğini nereden çıkarttınız? Attığım testlere bakmadınız galiba?Kaspersky bir kere milyon dolarlık şirketler için iyi çözüm üretmiyor.
Diğer bir konu da Spyhunter 5, heme Memu player'da hemde hibit uninstaller'ın içinde trojan olduğunu bildiriyor bana. Trojan.banload da tehlikeli bir virüs.
400 milyonun bundan haberi yoksa bir şey diyemem ben.
Yok hocam spyhunter bulmus, calisan sayisi kullanici sayisindan fazla antivirus bulduysa dogrudur. Kesfedilmemis.Virüslü olmadığından bahsediyorum.
Sizce milyonluk firmalar 2 yıldır olan bir programı tespit edememişler midir?
Firmalar da ortalama 3 ay raporlama süresi vardır ancak dediğinize göre 2 yıldır binlerce kişi tarafındna kullanılan programlar raporlanmamış?
SpyHunter firmasında belki sadece 10 kişi çalışıyor ve onlar mı tespit etmiş?
Bilgisayarınız kötüyse ESET.
İyiyse BitDefender.
Şirkette ise ESET.
Parali oldugu icin silmeyen antivirus, guldurmeyin beni ya kac yil oncesinin taktikleri bunlar en son hangi antivirusler para dilenmek icin yapiyordu bunu avast miydi unuttum.Onu demiyorum zaten Spyhunter 5 silmiyor paralı olduğu için sadece ismini gösteriyor.
Bazı AV'ler diğerlerinden daha iyi ve kapsamlı yani.
Hocam oradaki dosya değil, bir antivirüs programının virüs olarak algılamasıdır. Orada ne yazıyorsa o antivirüs programı virüs olarak algılamıştır. Ünlü bir antivirüs programı değilse sıkıntı yok.Arkadaşlar demin bir dosyayı Windows Defender ile tarattığımda temiz çıktı fakat VirusTotal'e attığımda 1 dosyanın zararlı olduğunu gösterdi. Sizce Windows Defender'da mı bir sorun var? VirusTotal'e güvenebilir miyim?