Windows Defender'ı aktif edemiyorum

kaplanselman

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows Defender'i kapatmıştım şu an aktifleştirmeye çalıştığımda aktif edemiyorum ayriyeten Defender Control kullandım yine işe yaramdı yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• a.png
    a.png
    145,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender yolunu izleyerek Windows Defender’a tıklayın ve sağ kısımdaki boş bir alana sağ tıklayıp, “DWORD (32 Bit) Değeri”ni seçin. İsmini EnableAntiSpyware yapıp değeri 1 yapın veya DisableAntiSpyware yapıp değeri 0 yapın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender yolunu izleğerek Windows Defender’a tıklayın ve sağ kısımdaki boş bir alana sağ tıklayıp, “dword (32 Bit) değeri”ni seçin. İsmini enableantispyware yapıp değeri 1 yapın veya disableantispyware yapıp değeri 0 yapın.

O dizine gittiğimde Windows Defender klasörü yok.

Dosya Ekleri

• aa.png
    aa.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 44
Bunu çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz?
Güvenemiyorsanız anlarım. Bir metin belgesine bunu yapıştırın ve isim.reg olarak kaydedin sonra çalıştırın.
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=dword:00000000
Olmazsa kodu EnableAntiSpyware olarak değiştirip değerden en sondaki 0'ı 1 ile değiştirin yani şöyle olsun:
"EnableAntiSpyware"=dword:00000001

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00