Windows Defender'i önerir misiniz?

• Konuyu başlatan kastra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 734
Bilgisayarına ne yüklediğini bilen birisinin AV kullanmasına gerek yok. Sorunuza gelirsek önerilmelik bir durum yok her default kullanıcının kullandığı bir ürün.

Siz ne yüklediğinizi bilmiyorsanız hangi antivirüsü kullandığınızın bir anlamı yok.

Kaspersky kullanıyordum ama GoodbyeDPI ile çalışmıyor diye silmek zorunda kaldım ve defendera geçtim. Önerir misiniz?
Bilgisayarına saçma sapan şeyleri indirmiyorsan crackli oyunlar vs bilinmedik programlar indirmiyor isen defender gayet yeterli. Hiç bir zaman başka bir antivirüs indirmedim bilgisayarlarıma.

Kaspersky kullanıyordum ama GoodbyeDPI ile çalışmıyor diye silmek zorunda kaldım ve defendera geçtim. Önerir misiniz?
Bilgisayarımı aldığımdan bu yana hiçbir 3. part Antivirüs programı kullanmadım. Hep Microsoft Defender kullandım ve hiçbir sorun yaşatmadı bu 8 yıllık süreç içerisinde. Defenderla başladım defenderla bitiririm hocam.

Asla önermem hackerler en populer antivirüs olduğu için nasıl geçeceğini biliyor şahsen ben Bitdefender kullanıyorum paşalar gibi çalışıyor (reklam değil öneridir)

Miningleri algılamıyor ama ciddi işletim sistemini değiştirecek şeyleri algılıyor. Ama hafifliği nedeniyle ve mining gibi virüslerden anlarsanız bence kullanın. Eski laptopumu Defender sayesinde kurtardım virüslerden ama bir tane virüs defender etkisizleştirmişti dikkat edin o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı