Windows Defender'in 1 GB RAM kullanması normal mi?

1GB'a yakın RAM kullanıyor. Sistemim Windows 11 daha önce böyle bir şey yoktu. Sistemimde 32 GB RAM var.

Eki Görüntüle 1346550

Hocam sisteminizdeki RAM miktarı fazla olduğu için bu kadar fazla kullanıyor diye düşünüyorum yani normal 4 GB RAM kullanan bir kullanıcıyı bu miktar bozar.
Fakat sisteminizde yüksek RAM olduğundan dolayı elini kolunu sallaya sallaya çalışıyor sizin sistemde.
Benim fikrim bu kısacası.

Daha önce bu kadar kullanmıyordu ama.

Komut istemini açıp aşağıdaki kodları yazın. Bu tür sorunlarda kolay ve basit bir çözüm yöntemi olabiliyor.

[CODE title="Kodlar"]sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth[/CODE]

Kodları kullandıktan sonra etkili olabilmesi için sisteminizi yeniden başlatın, eğer bir çözüm olmaz ise Windows Defender'ı devre dışı bırakıp Emsisoft, Kaspersky veya Malwarebytes tarzı mbam/antivirüslere göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
,
Ben denedim. Ram kullanımı' da azalıyor. Tabi 32 GB olunca 1 GB kullanım çok fazla sayılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…