efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Eylemler yazan yerde izin ver yazıyor sadece basarsam bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Yanlış bilgi Bir şey olmaz
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.518 Çözümler 18 1 Ağustos 2023 #3 efebatiin dedi: Eki Görüntüle 1885398 Eylemler yazan yerde izin ver yazıyor sadece basarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi bir antivirüs ile tarama yap istersen.
efebatiin dedi: Eki Görüntüle 1885398 Eylemler yazan yerde izin ver yazıyor sadece basarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi bir antivirüs ile tarama yap istersen.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 Emin Dmr dedi: İyi bir antivirüs ile tarama yap istersen. Genişletmek için tıkla... Yaptım Malwarebytes neyse adı ondan yaptım 2 3 kere bir şey cıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Emin Dmr dedi: İyi bir antivirüs ile tarama yap istersen. Genişletmek için tıkla... Yaptım Malwarebytes neyse adı ondan yaptım 2 3 kere bir şey cıkmadı.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 efebatiin dedi: Eki Görüntüle 1885398 Eylemler yazan yerde izin ver yazıyor sadece basarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows Defender hep böyle yapıyor saçma sapan şeyleri virüs görüyor. Ya kendi antivirüsün kendin olacaksın ya da Kaspersky gibi antivirüsler kullancaksın virüs engellemek için. efebatiin dedi: Yaptım malwbrayes neyse adı ondan yaptım 2 3 kere bir şey cıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yoktur. Dediğim gibi Defender berbat bir antivirüs sistemi olduğundan saçma sapan engellemeler yapıyor.
efebatiin dedi: Eki Görüntüle 1885398 Eylemler yazan yerde izin ver yazıyor sadece basarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows Defender hep böyle yapıyor saçma sapan şeyleri virüs görüyor. Ya kendi antivirüsün kendin olacaksın ya da Kaspersky gibi antivirüsler kullancaksın virüs engellemek için. efebatiin dedi: Yaptım malwbrayes neyse adı ondan yaptım 2 3 kere bir şey cıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yoktur. Dediğim gibi Defender berbat bir antivirüs sistemi olduğundan saçma sapan engellemeler yapıyor.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 1 Ağustos 2023 #6 Eğer güvenilir bir yerden, güvendiğiniz birşey indirdeysiniz birşey olmaz, Virustotal ile taratıp sonucunu atarmısınız?
Eğer güvenilir bir yerden, güvendiğiniz birşey indirdeysiniz birşey olmaz, Virustotal ile taratıp sonucunu atarmısınız?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 Tam olarak neyi virüs olarak algıladı defender?