K klmasasaa Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Demek ki hala kalıntıları duruyor tamamen silinmemiş
Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Demek ki hala kalıntıları duruyor tamamen silinmemiş
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #12 Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları kalmış demek ki. Elle veya herhangi bir program ile kalıntıları silip tam tarama yapmayı deneyebilirsiniz bence.
Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları kalmış demek ki. Elle veya herhangi bir program ile kalıntıları silip tam tarama yapmayı deneyebilirsiniz bence.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 18 Temmuz 2022 #13 Bruhboy666 dedi: Kalıntıları kalmış demek ki. Elle veya herhangi bir program ile kalıntıları silip tam tarama yapmayı deneyebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim.
Bruhboy666 dedi: Kalıntıları kalmış demek ki. Elle veya herhangi bir program ile kalıntıları silip tam tarama yapmayı deneyebilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim.
K klmasasaa Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #14 Yiğit2008 dedi: Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan mı kaldırdınız.
Yiğit2008 dedi: Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan mı kaldırdınız.
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #15 Yiğit2008 dedi: Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim onu zaten crackler genelde öyle oluyor dosya konumundaki birkaç DLL veya klasörü değiştiriyorsunuz. DLL`nin içindeki kodda hacktool varmış Defender onu algılamış işte.
Yiğit2008 dedi: Hocam Movavi'yi 3-5 gün önce silmiştim. Bir de cracklanmemişti. Ben hack tool kullanmamıştım crack için. Dosya konumu falan bir şeyler değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim onu zaten crackler genelde öyle oluyor dosya konumundaki birkaç DLL veya klasörü değiştiriyorsunuz. DLL`nin içindeki kodda hacktool varmış Defender onu algılamış işte.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 18 Temmuz 2022 #16 klmasasaa dedi: Denetim Masası'ndan mı kaldırdınız. Genişletmek için tıkla... Hayır.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 18 Temmuz 2022 #17 Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Hacktool detectleri etkili detectler değildir genelde. Bir de üstüne crack ise yazılım, algılamasının normal olduğu su götürmez bir gerçek.
Yiğit2008 dedi: Şu am Movavi kullanmıyorum. Bir ara crack indirip silmiştim. Genişletmek için tıkla... Hacktool detectleri etkili detectler değildir genelde. Bir de üstüne crack ise yazılım, algılamasının normal olduğu su götürmez bir gerçek.
K klmasasaa Decapat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #18 Yiğit2008 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hangi programla kaldırdınız?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 18 Temmuz 2022 #19 klmasasaa dedi: Hangi programla kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... Program değil. Dosya konumunu silmiştim.
klmasasaa dedi: Hangi programla kaldırdınız? Genişletmek için tıkla... Program değil. Dosya konumunu silmiştim.
B Bruhboy666 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #20 Yiğit2008 dedi: Program değil. Dosya konumunu silmiştim. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırsaydınız keşke. Şimdi appdata vb. De temizliceksiniz silmek isterseniz ama zararsız zaten büyük ihtimalle.
Yiğit2008 dedi: Program değil. Dosya konumunu silmiştim. Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan kaldırsaydınız keşke. Şimdi appdata vb. De temizliceksiniz silmek isterseniz ama zararsız zaten büyük ihtimalle.