Windows deneme sürümü var mı ?

CavemaN

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistemi topladım ama bütçemi de bayağı aştım. Beni 1 ay idare edicek windows 8 filan deneme sürümü lazım. Yani ücretsiz olacak. Ögrenci olmadığım için 1 yıllık ögrenci sürümünden yararlanamıyorum. 1 ay sonra g2a dan alıcam ama şuan acil lazım ne yapabilirim yardımcı olun lütfen.

Deneme sürümümü g2a dan windows 8.1 alıcam bu uğraştırmaz mı ? Yani 10 dan 8e geçmek

Öğrenci olmana gerek yok DreamSpark a gir, onaylamak için Google resimlerden bir ders programı bul onu onaylat hertürlü kabul ediyorlar.
Ben daha detaylı inceliyorlar sanıyorum. Yani gittiğin okuldan ögrenci mailimi ne istiyorlarmış öyle okumuştum bi konuda böyle olduğuna emin misin :D

Deneme sürümümü g2a dan windows 8.1 alıcam bu uğraştırmaz mı ? Yani 10 dan 8e geçmek

Ben daha detaylı inceliyorlar sanıyorum. Yani gittiğin okuldan ögrenci mailimi ne istiyorlarmış öyle okumuştum bi konuda böyle olduğuna emin misin :D
Ben sadece gittiğim lisenin ismini yazdım, google den bir tane üniversitenin ders programını buldum yolladım 3 gün sonra onayladılar, bu yolla 3 key aldım :) . Sıkı bir kontrol yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı