emirdrazevic Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba. Windows dilini değiştirmek istiyorum. İngilizce yüklü de ancak görüntüleme dilinde sadece Türkçe çıkıyor. Yardımcı olursaniz teşekkür ederim.
Merhaba. Windows dilini değiştirmek istiyorum. İngilizce yüklü de ancak görüntüleme dilinde sadece Türkçe çıkıyor. Yardımcı olursaniz teşekkür ederim.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 9 Temmuz 2021 #2 Oradaki yeri İngilizce seçiyorduk ya da ingilizceyi üste alıyorduk diye hatırlıyorum ama yanlışlım varsa özür dilerim. Artı 0 Eksi
Oradaki yeri İngilizce seçiyorduk ya da ingilizceyi üste alıyorduk diye hatırlıyorum ama yanlışlım varsa özür dilerim.
D DarkLife Picopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Temmuz 2021 #3 Hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS emirdrazevic Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 sürüm 20H2 LastEmperor dedi: Oradaki yeri İngilizce seçiyorduk ya da ingilizceyi üste alıyorduk diye hatırlıyorum ama yanlışlım varsa özür dilerim. Genişletmek için tıkla... ya onu biliyorumda ingilizce zaten en üstte giriş ekranım ingilizce geri kalan her yer türkçe garip birsey... Artı 0 Eksi
sürüm 20H2 LastEmperor dedi: Oradaki yeri İngilizce seçiyorduk ya da ingilizceyi üste alıyorduk diye hatırlıyorum ama yanlışlım varsa özür dilerim. Genişletmek için tıkla... ya onu biliyorumda ingilizce zaten en üstte giriş ekranım ingilizce geri kalan her yer türkçe garip birsey...
eXwizy Decapat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #5 Sisteminiz Windows 10 Single Language ise değiştiremezsiniz. Artı 0 Eksi