samettexe Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 50 30 Aralık 2020 #12 H Kahraman67 dedi: Eki Görüntüle 808924 Try again dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Disk yönetimine gelin E Diskiniz var galiba ona küçült diyin küçültün ve ardından c diskin genişlet butonu aktif olucak
H Kahraman67 dedi: Eki Görüntüle 808924 Try again dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Disk yönetimine gelin E Diskiniz var galiba ona küçült diyin küçültün ve ardından c diskin genişlet butonu aktif olucak
Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 30 Aralık 2020 #13 samettexe dedi: H Hocam Disk yönetimine gelin E Diskiniz var galiba ona küçült diyin küçültün ve ardından c diskin genişlet butonu aktif olucak Genişletmek için tıkla... Denedim bunu genişletme butonu aktif olmadı tekrar denedim şimdi yine olmadı. Şimdi böyle bir hal aldı Son düzenleme: 30 Aralık 2020
samettexe dedi: H Hocam Disk yönetimine gelin E Diskiniz var galiba ona küçült diyin küçültün ve ardından c diskin genişlet butonu aktif olucak Genişletmek için tıkla... Denedim bunu genişletme butonu aktif olmadı tekrar denedim şimdi yine olmadı. Şimdi böyle bir hal aldı