2 haftadır Windows 7 kurmaya çalışıyorum, tam kurulum sırasında, Windows; disk oluşturamadık veya diski bulamadık diye bir hata veriyor.
Windows 7 ve Windows 10'u da kurmayı denedim birebir aynı hatayı veriyorlar.
Bilmeniz gerekenler:
1. Windows kurulumunu USB bellekten yapmaya çalışıyorum (DVD ROM bozuk).
2. Bilgisayarımda Linux kurulu [Birde Windows 7 kurulu ama onun formatlık zamanı gelmiş, çok sorunlu öyle ki; bu işletim sisteminde film dahi izlenemiyor veya Mame emülatörünü bile çalıştıramıyor. (Ama Photoshop CS6 ve başka birkaç programı kurdum kullanabiliyorum.) İşletim sistemi bütün programları çalıştıramıyor] Linux'u silmeden Windows'u dual boot olarak kurmak istiyorum.
3. Ekstra aşırı derecede acemi olmanın da ötesinde bir ayarda acemiyim. (Acemiliğin Marvel kahramanı gibi bir şeyim) ve bu ilk Windows kurma girişimim.
Bu hatanın bir diğer nedeni de Linux. Ya optik sürücü edinip DVD ile kurulum yapacaksınız ya da Windows'u daha üst bir sürüme yükselteceksiniz. Linux'u sistemden tamamen silip Windows sonrasında tekrar da kurabilirsiniz.