D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 10 Şubat 2021 #1 Şöyle bir hata geldi bildirim olarak bu nedir bu aralar sürekli mavi ekran alıyorum bununla alakalı olabilir mi?
Şöyle bir hata geldi bildirim olarak bu nedir bu aralar sürekli mavi ekran alıyorum bununla alakalı olabilir mi?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Şubat 2021 #51 Sorununuzu buldum. Yeni açtığınız konuya bakın. Artı 0 Eksi
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #52 KojiroHyuga04 dedi: Sorununuzu buldum. Yeni açtığınız konuya bakın. Genişletmek için tıkla... Evet, tekrardan MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım. 021921-7843-01.dmp @Assecreed @KojiroHyuga04 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Sorununuzu buldum. Yeni açtığınız konuya bakın. Genişletmek için tıkla... Evet, tekrardan MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım. 021921-7843-01.dmp @Assecreed @KojiroHyuga04
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #53 Bu mavi ekranı da Gameloop açıkken aldınız sanırım. Gameloop'u kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #54 Assecreed dedi: Bu mavi ekranı da GameLoop açıkken aldınız sanırım. GameLoop'u kaldırın. Genişletmek için tıkla... Evet, GameLoop açıkken aldım ama MEMORY_MANAGEMENT dedi ve de Caps Lock tuşuna bastım trrrrr diye ses geldi, sonra mavi ekran. dutyd dedi: Evet GameLoop açıkken aldım ama Memory management dedi ve de Caps Lock tuşuna bastım trrrrr die ses geldi sonra mavi ekran. Genişletmek için tıkla... GameLoop sildikten sonra da gelirse ne yapacağız? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Bu mavi ekranı da GameLoop açıkken aldınız sanırım. GameLoop'u kaldırın. Genişletmek için tıkla... Evet, GameLoop açıkken aldım ama MEMORY_MANAGEMENT dedi ve de Caps Lock tuşuna bastım trrrrr diye ses geldi, sonra mavi ekran. dutyd dedi: Evet GameLoop açıkken aldım ama Memory management dedi ve de Caps Lock tuşuna bastım trrrrr die ses geldi sonra mavi ekran. Genişletmek için tıkla... GameLoop sildikten sonra da gelirse ne yapacağız?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #55 dutyd dedi: GameLoop sildikten sonra da gelirse ne yapacağız Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını paylaşacaksınız. Artı 0 Eksi
dutyd dedi: GameLoop sildikten sonra da gelirse ne yapacağız Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını paylaşacaksınız.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #56 Assecreed dedi: Minidump dosyasını paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hop bir tane daha hocam. Bu sefer de deniyordum sorun neden diye, mavi ekran verdi. MEMORY_MANAGEMENT PC'yi açarken de bunu dedi. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Minidump dosyasını paylaşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hop bir tane daha hocam. Bu sefer de deniyordum sorun neden diye, mavi ekran verdi. MEMORY_MANAGEMENT PC'yi açarken de bunu dedi.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 19 Şubat 2021 #57 RAM bellek testi, acil. Artı 0 Eksi
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #58 KojiroHyuga04 dedi: RAM bellek testi, acil. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım zaten onları Windows'un kendi programı Memtest86'dan falan. @Assecreed hocam bu nedir? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: RAM bellek testi, acil. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım zaten onları Windows'un kendi programı Memtest86'dan falan. @Assecreed hocam bu nedir?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #59 dutyd dedi: bu nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yediğinizi söylüyor. Evete basarsanız dosyayı açarsınız diyor. Siz bellek testini tekrar yapınız. Artı 0 Eksi
dutyd dedi: bu nedir? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran yediğinizi söylüyor. Evete basarsanız dosyayı açarsınız diyor. Siz bellek testini tekrar yapınız.
KS KS D dutyd Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 458 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #60 Assecreed dedi: Mavi ekran yediğinizi söylüyor. Evete basarsanız dosyayı açarsınız diyor. Siz bellek testini tekrar yapınız. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi bellek testini yaptım sorun bulmadı tekrardan Memtest yapacağım yine temiz çıkarsa ne yapcagız? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Mavi ekran yediğinizi söylüyor. Evete basarsanız dosyayı açarsınız diyor. Siz bellek testini tekrar yapınız. Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi bellek testini yaptım sorun bulmadı tekrardan Memtest yapacağım yine temiz çıkarsa ne yapcagız?