''Windows Dosyaları Zarar Görmüş'' Hatası

Batuhan46

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yaklaşık 3 ay önce bilgisayarım bozuldu. Tamirciye götürdüğümde: Recovery'nin silinmiş olduğunu söyledi. İşletim sistemini home basic'den ultimate çevirdi. Güzel bir şekilde kullanırken bugün anlamadığım şekilde dondu ve mavi ekran verdi. Her açtığımda da 2 dk. donmadan duruyor ardından hemen donuyor ve siyah ekran veriyor. Sistem geri yükleme yapacağım zamanda:"Windows dosyaları zarar görmüş." diyor. Lütfen yardım edin. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar lütfen yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
C diskini baştan kur, çünkü sistemininde dediği gibi: Windows dosyaları zarar görmüş. (Bununda tek yolunun format olduğunu hatırlatırım.) Yada işletim sistemini kurdurduğun tamirciye götür.

Bilgisayar marka model nedir ? ayrıca neden win 7 home basic kullanıyorsun ?

Windows 7 bu devirde kullanılmaz. Windows 10 1703 64 Bit kurun.

Neden kuramayasınız? babanız bilinçsiz olduğu için diyor büyük bir ihtimalle. Küçükken ben de yaşamıştım

Kurmak isterseniz sonuna kadar yardımcı oluruz.

Neden kuramayasınız? babanız bilinçsiz olduğu için diyor büyük bir ihtimalle. Küçükken ben de yaşamıştım

Kurmak isterseniz sonuna kadar yardımcı oluruz.
Çok teşekkür ederim.Nasıl yapacağımı açık ve sade bir dille anlatır mısınız?Bir ara düzeldi gibi oldu ama gene mavi ekran verdi.

Windows 7'ye destek vermiyoruz. Size temiz kurulum Windows 10 öneririm.

Buradaki Technopat Rehberi Takip Ediniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…