Windows dosyalarına erişilmiyor

LyKiaa0

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
asus prime h610m-k d4
İşlemci
i3 12100F
Şimdi aradaşlar benim D: Biriminde bir dosyamın içinde PDF dosyası vardı dosyayı açamıyordum yerini dahil değiştiremiyordum bende onun içinde bulunduğu dosyanın izinleriyle biraz oynadım şimdi hiçbir dosyaya giremiyorum. Araştırdım ama yine de çözemedim. Ben bunu nasıl çözerim? Aynı zamanda alt dosyalara da erişemiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-05-19 034647.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot 2023-05-19 034702.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte bazı klasör ve dosyaların silinememesi ve aniden kaybolan dosyalar gibi olaylar genelde disk hatasına işaret eder. HD Tune ile hem sağlık hem de hata taraması sonuçlarını görmemiz lazım.

Diskte bazı klasör ve dosyaların silinememesi ve aniden kaybolan dosyalar gibi olaylar genelde disk hatasına işaret eder. HD Tune ile hem sağlık hem de hata taraması sonuçlarını görmemiz lazım.

Sonuçlar burada.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-05-20 205818.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot 2023-05-21 003641.jpg
    185,4 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot 2023-05-21 003657.jpg
    192,4 KB · Görüntüleme: 30
Disk mekanik bölümlerinde hata mevcut. Kalibrasyon yapmaya çalışırken kesin tık diye sesler veriyor mu?

CRC hatası var ki sanırım kablolarda sıkıntı var. Diskin kablosunu yenileyip tekrar bakabilir miyiz sadece health bölümüne?

Bahsettiğiniz ses sanırım buna benzer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende böyle bir ses çıkmıyor hayır.

Ayrıca kabloları değiştirdim ve sonuç sanırım hala aynı.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-05-22 001228.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu video yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diskin bu şekilde erişim sıkıntısı yaşaması normal. Bu şekilde devan ederse yakında işletim sistemini bile açamaz hale gelir. CRC hatası kablo yenileme ve başka bir SATA yuvasına takıldığı halde devam ederse sanırım disk alarm veriyor. Kalibrasyon hatası ile ilgili ise bu konuya göz atın.

Arkadaşlar biraz daha araştırdığımda bu 2 video ile karşılaştım şu an için kısmen işe yarıyor kısmen nasıl yani diyeceksiniz bir dosyaya bunu yaptığınız zaman bütün alt dosyalara erişebiliyorsunuz ancak video ve resimler yine de izniniz olmadığını için açılmıyor diyor yani kısmı çözüm daha tam olarak çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…