Windows dosyalarında yer yok

KeremTrn

Decapat
Windows'u kuran kişi 500'lük HDD dururken 110 GB'lık SSD'ye kurmuş. Bu yüzden hiçbir yer yok. Bir uygulama indiriyorum, appdataya dosya indirmesi gerek, indiremiyor. Ve bilgisayarda önemli dosyalar var. O yüzden Windows'un yerini değiştirip riske atmak istemiyorum. Uygulamayı indirebilmek için appdatayı hard diske taşımayı düşünüyorum. Ne yapabilirim?

Windows'u kuran kişi 500'lük HDD dururken 110 GB'lık SSD'ye kurmuş. Bu yüzden hiçbir yer yok. Bir uygulama indiriyorum, appdataya dosya indirmesi gerek, indiremiyor. Ve bilgisayarda önemli dosyalar var. O yüzden Windows'un yerini değiştirip riske atmak istemiyorum. Uygulamayı indirebilmek için appdatayı hard diske taşımayı düşünüyorum. Ne yapabilirim?

SSD de yerin olması lazım. Windows en fazla 50-60 GB.

Appdatanın içinde silinemeyen taşınamayan birçok dosya var taşıyamazsınız. Hangi uygulamadan söz ediyorsunuz.

Değiştirdim fakat yine Appdata'ya falan bir şeyler indirmesi gerektiğinde sorun yaşıyorum.
Sorunu çözmek için Windows 10'a geçsem hiçbir dosya silinmeden geçebiliyor muyum?

Windows 10a hiçbir dosya silinmeden geçmeniz size bir depolama alanı kazandırmaz. Windows diskinizdeki fotoğraf metin belgesi videoları hard diske taşıyıp bir nebze depolama kazanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı