Windows dosyasını silmek için izin istiyor

nurayol

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Çözüm: 0xc000007b hatası isimli videonuzu izledim ve aynı aşamaları yaptım fakat zararlı olan dosyayı silmem için iznimin olması gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Kullanıcı hesabı ayar denetimini önerilen bölüme getirin.
Windows oturumunuzu "User" olarak değil yönetici olarak kullanın.

Merhabalar. Çözüm: 0xc000007b hatası isimli videonuzu izledim ve aynı aşamaları yaptım fakat zararlı olan dosyayı silmem için iznimin olması gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Aşağıdaki komutları uyguladıktan sonra sağ-tık menüsüne "Sahiplik Al" seçeneği eklenecektir. İzin konusunda sıkıntı çıkaran dosya ve klasörlerde bu bölümü seçip yetki alarak sorunu aşabilirsiniz.
@nurayol
EDİT: Komutları düzenlemeden atmışım önce aşağıdaki komutu uygulayıp sonra diğerini uygulayın.
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]reg delete "HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas" /f
reg delete "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas" /f[/CODE]
[CODE title="CMD Yönetici olarak çalıştırıp yapıştırın"]
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas" /f /v "Icon" /t REG_SZ /d "imageres.dll,73"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas" /f /v "NoWorkingDirectory" /t REG_SZ /d ""
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command" /f /ve /t REG_SZ /d "cmd.exe /c takeown /f \"%%^1\" && ica \"%1\" /grant administrators:F"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\runas\command" /f /v "IsolatedCommand" /t REG_SZ /d "cmd.exe /c takeown /f \"%1\" && ica \"%1\" /grant administrators:F"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas" /f /ve /t REG_SZ /d "Sahipliği Al"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas" /f /v "Icon" /t REG_SZ /d "imageres.dll,73"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas" /f /v "NoWorkingDirectory" /t REG_SZ /d ""
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command" /f /ve /t REG_SZ /d "cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && ica \"%1\" /grant administrators:F /t"
reg add "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\runas\command" /f /v "IsolatedCommand" /t REG_SZ /d "cmd.exe /c takeown /f \"%1\" /r /d y && ica \"%1\" /grant administrators:F /t"
[/CODE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…