Çözüldü Windows düzgün başlatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saldiray00

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Sorunumun ne olduğunu bilmiyorum. Sorun Windows mu yoksa parçalarım mı hiçbir fikrim yok. Ama gördüğüm tam olarak şu: Bilgisayarı açıyorum, bip sesinden sonra görüntü geliyor, Windows başlatılıyor tam oturum kısmına gelmesi gerekirken bilgisayar karıncalı, bozuk bir görüntü veriyor ve ekran komple gidiyor. Hani televizyonlar da kanallar çekmez ve karıncalı olur ya hah bu görüntünün donmuş hali geliyor. Sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve bu sefer de Windows düzgün başlatılamadı uyarısı geliyor. Yine yine devam ediyor bu, ne kadar açıp kapatsam da o karıncalı görüntü geliyor, bilgisayara tam gireceğim sırada. Şimdi ilginç bir şekilde tekrar tekrar denemelerim sonucu sonunda açıldı ama tekrar olacağından eminim, sizce sorun nerede?

Anakart: M4N68T-M V2.
Ekran kartı: MSI Radeon RX550.
İşlemci: AMD Phenom II X4 975 Processor.
RAM: 8 GB.
SSD: Kioxia 220 GB.
İşletim sistemi: X64 Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın önce bunuDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth bitmesini bekleyin bitincede bunu yapıştırın sfc /scannow bu da bitince PC'yi yeniden başlatın.
Hocam sanki sorun ekran kartında gibi duruyor anakartınız oneboard destekliyorsa ekranı anakarta bağlayıp ekran kartını söküp tekrar deneyin.
Ekran kartını yeni aldım, ve başka kasada denendi. Üstelik on board kısmı olsa da taktığım sırada ekrana hiç bir görüntü vermiyor.

Hocam Power Supply yetersiz kalıyor olabilir mi acaba bilemedim.
Power supply 500 Wat, işlemci ve ekran kartı için yeterli, yoksa hiç açmaz ki. Benim sorunum bilgisayar açıldıktan sonra ekrana karıncalı görüntü vermesi.
Hocam Power Supply yetersiz kalıyor olabilir mi acaba bilemedim.
2. Taramayı yapıyor sfc /scannow, ardından restart atacağım. Umarım işe yarar.

Power Supply 500 Watt, işlemci ve ekran kartı için yeterli, yoksa hiç açmaz ki. Benim sorunum bilgisayar açıldıktan sonra ekrana karıncalı görüntü vermesi.

Açar hocam bilgisayara görüntü geldiğinde ekran kartına yük bindiği için güç yetersiz kalıyor olabilir.
Önceden sorunsuz kullabiliyor muydunuz ekran kartını.

Yaptınız mı düzeldi mi?
İki taramayı da yaptım, tarama sonuçlarında bir şey gözükmedi. Ve bilgisayarı restart yaptım, hiç sorunsuz açıldı 10 saniye bile sürmedi.
Açar hocam bilgisayara görüntü geldiğinde ekran kartına yük bindiği için güç yetersiz kalıyor olabilir.
Önceden sorunsuz kullabiliyor muydunuz ekran kartını.
Evet, sorunsuz kullanıyordum. Zaten çok kullandığım bir ekran kartı değil ki. Taş çatlasın 3 aydır kullanıyorum, Power supply hep yeterli geldi, peki işlemcim ve ekran kartım için yeni bir power supply mi almalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı