Windows düzgün yüklenmedi hatası

Kierkegaard66

Decapat
Bu sorun 2-3 ay önce durduk yere çıkmıştı ve bitti sanıyordum, ta ki 2 gün önceye kadar durduk yere gene çıktı ve bilgisayarım açılmayacak konuma geldi. Her şeyi denedim ama olmadı bende sorunu format atmakta buldum. Tam format atmama rağmen cihaz gene aynı hatayı veriyor. Bazen açılıyor bazen açılmıyor deli olacağım bu sorunun kesin bir çözümü yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD veya HDD ölmüş gibi. Bir CrystalDiskMark veya HD Tune'dan sağlık değerlerine bakın.

HDD mi kullanıyorsun? Muhtemelen bozuk sektörlerdeki dosyalar sistem dosyalarına denk geldiği için çalışmıyordur eğer öyleyse HD Tune'den sağlık testlerini uygula bozuk sektör varsa yeni bir SDD almanı öneririm.

Hayır SSD kullanıyorum ama sorun düzelmiyor ya bir SSD'de 1000-1500TL olmuş çok da almak istemiyorum.

Hayır SSD kullanıyorum ama sorun düzelmiyor ya bir SSD'de 1000-1500TL olmuş çok da almak istemiyorum.
CrystalDiskInfo üzerinden sağlık değerlerine bakabilir misin diskin neler gösteriyor? Eğer kötü ise muhtemelen SSD'nin değişme vakti gelmiştir. Diğer türlü aklıma gerçekten gelmiyor bu hatanın neden verdiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…