MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Bir şey olur mu? Yaptıktan sonra sistem biraz zorlanmaya başladı gibi.
Rysl Centipat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 MuhammedA dedi: Bir şey olur mu? Yaptıktan sonra sistem biraz zorlanmaya başladı gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar özeliklerinize baktım yavaşlatabilir ve zorlar dediğiniz gibi.
MuhammedA dedi: Bir şey olur mu? Yaptıktan sonra sistem biraz zorlanmaya başladı gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar özeliklerinize baktım yavaşlatabilir ve zorlar dediğiniz gibi.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 SSD var birde.
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Sakın ha kullanmayın. Geçenlerde bozulmuştu benim ki.
Rysl Centipat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 MuhammedA dedi: SSD var bir de. Genişletmek için tıkla... Ne kadar SSD olursa olsun sisttem özelikleride önemli ha bir de SSD belki biraz alır ama hala zorlar. ritminkolesi dedi: Sakın ha kullanmayın. Geçenlerde bozulmuştu benim ki. Genişletmek için tıkla... Evet ekran da ara sıra takılmalar olabiliyor arkadaşımızınki gibi.
MuhammedA dedi: SSD var bir de. Genişletmek için tıkla... Ne kadar SSD olursa olsun sisttem özelikleride önemli ha bir de SSD belki biraz alır ama hala zorlar. ritminkolesi dedi: Sakın ha kullanmayın. Geçenlerde bozulmuştu benim ki. Genişletmek için tıkla... Evet ekran da ara sıra takılmalar olabiliyor arkadaşımızınki gibi.